Пощенските клонове във Варна ще бъдат дезинфекцирани преди да започне

...
Пощенските клонове във Варна ще бъдат дезинфекцирани преди да започне
Коментари Харесай

Дезинфекцират пощенските клонове във Варна преди получаването на пенсиите

 Пощенските клонове във Варна ще бъдат дезинфекцирани преди да стартира приемането на пенсиите, научи Varna24.bg

Информацията показа кметът на Варна Иван Портних през вчерашния ден в обществената мрежа, където посочи следното: " Дезифекции във Варна и през днешния ден! Обработваме пешеходни пасарелки, подлези и пешеходни зони, ромски махали. Организация за дезинфекциране ще бъде основана и при приемането на пенсиите в пощенските клонове от вторник, 7 април. "

Както медията ни заяви, изплащането на пенсиите ще стартира на 7 април и срокът този месец ще бъде продължен, в това число и в дните след Великден. Това сподели на брифинг министърът на труда и обществената политика Деница Сачева.

В пощенските станции ще бъдат основани съответните условия, с цел да могат хората да си взимат пенсиите по график, спазвайки нужната отдалеченост.

" Молбата ни към всички български жители, които биха имали потребност от услугите на " Български пощи ", в интервала от 7 април до 23 април да употребяват пощенските станции след 12,00 часа. До 12,00 часа да оставят чисти коридори за възрастните хора, за тези, които са над 60 година и които желаят да получат пенсията си в брой " - сподели Сачева.

Всички тези, които са над 68 години, могат да подадат заявление до пощенската станция, с цел да могат да получат пенсията си у дома. 

По изключение, пенсиите ще могат да се изплащат против автограф и против персонална карта на съответния пенсионер или персонална карта на негов непосредствен родственик - наследник, щерка, пълнолетни деца и така нататък

Пенсията ще може да бъде изплатена и на акредитиран представител против еднократно категорично нотариално заверено пълномощие.

Всички тези, които получават пенсиите си по карти, ще получат пенсиите си на 7 април. Заедно с пенсиите ще се изплатят и великденските добавки на всички хора, чийто размер на пенсията е под 363 лв..
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР