Пощенската служба на САЩ обяви в сряда две нови марки,

...
Пощенската служба на САЩ обяви в сряда две нови марки,
Коментари Харесай

Ето как NASA отбелязва 50-тата годишнина на историческата мисия Apollo 11

Пощенската работа на Съединени американски щати разгласи в сряда две нови марки, отбелязващи задачата на Аполо 11 през 1969 година, отбелязваща сякаш кацането на Луната на астронавтите Нийл Армстронг, Бъз Олдрин и Майкъл Колинс.
„ По случай 50-та годишнина от първото кацане на Луната на 20 юли 1969 година, пощенската работа на Съединени американски щати има удоволствието да показа две марки, отбелязващи този исторически миг “, се споделя в изказване на USPS.

Едната марка включва изображение на астронавта Бъз Олдрин на повърхността на Луната. Известната фотография е направена от астронавта Нийл Армстронг, който може да видите в отражението на скафандъра на Алдрин.

Другата марка съставлява фотография на Луната, направена през 2010 година от непрофесионалния астроном Грегъри Ревера. Снимката демонстрира мястото за кацане на лунния модул в  Морето на Спокойствието , което е маркирано на марката с точка.

И на двете марки е изписан надписа „ Първо приземяване през 1969 година “. Дизайнът е дело на арт шефа на пощенската работа Антонио Алкала.  Датата на стартиране на марките в послание към момента не е оповестена.

А за колекционерите на монети американският монетен двор пуска и лимитирана монета, изобразяваща  отпечатъка на ботуша  на Олдрин на Луната.

Остава единствено някой да даде отговор на въпроса за какво в случай че с тогавашната примитивна технология е било допустимо кацане, през днешния ден на прага на третото десетилетие на 21 век Луната наподобява все по този начин недостъпна за човечеството…



kaldata.com

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР