Пощенската служба на САЩ не е успяла да достави над

...
Пощенската служба на САЩ не е успяла да достави над
Коментари Харесай

Пощенската служба на САЩ не е доставила навреме над 150 000 бюлетини

Пощенската работа на Съединени американски щати не е съумяла да достави над 150 000, изпратени по пощата бюлетини в изборните секции до края на изборния ден на 3 ноември, заяви в. "Вашингтон пост ", като се базира на публикувани от ведомството данни.

По информация на вестника, повече от 12 000 от тези бюлетини са за пет щата, където името на спечелилия още не е несъмнено. Изданието отбелязва, че има огромна възможност окончателният брой на недоставените в точния момент бюлетини да е още по-голям, означи Българска телеграфна агенция.

В взаимозависимост от законите на обособените щати, тези бюлетини може или да бъдат преброени или да бъдат оповестени за недействителни.

През последните месеци президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп неведнъж подлага на критика способа за гласоподаване по пощата, тъй като не разрешава точно и оперативно приемане на резултати от вота.

Тръмп изрази опасения от по-лесна интервенция в изборите от чужбина, от фалшификации и гласоподаване на "мъртви души ", както и на лица без право на присъединяване във вота.

В Съединени американски щати пощенската работа е на практика независимо ведомство в състава на федералното държавно управление
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР