Пощенска банка връчи голямата награда на победителя в промоционалната кампания

...
Пощенска банка връчи голямата награда на победителя в промоционалната кампания
Коментари Харесай

Пощенска банка връчи голямата награда на победителя в кампанията за дебитни и кредитни карти Visa

Пощенска банка връчи огромната премия на спечелилия в промоционалната акция за дебитни и кредитни карти Visa по време на тържествена гала на 25 октомври 2022 година в гр. София. Печелившият участник получи публично ключовете за чисто нов хибриден премиум автомобил Lexus UX 250h Hybrid EXECUTIVE Plus от Ангел Матеев, общоприет управител бранш " Банкиране на дребно ", Румен Радушев, управител бранш " Банкиране на дребно " във финансовата институция и Красимира Райчева, управител на Visa за България. В томболата със страхотни награди участваха още ваучери за пътешестване до дестинация по желание, всеки на стойност 8 000 лева, които завоюваха други 10 участници, клиенти на банката.

В акцията имаха опция да се включат картодържателите на дебитни и кредитни карти Visa от Пощенска банка за физически лица, както и на дебитни карти Visa Business, издадени от финансовата институция преди 01.06.2022 година Условие за всеки клиент беше да направи най-малко 10 заплащания със своята карта за покупка на артикули или услуги в търговски обекти, онлайн магазини или за заплащане на битови сметки, локални налози и такси посредством цифровите канали на банката - интернет банкиране (e-Postbank), мобилно банкиране (m-Postbank) или повсеместен длъжник (u-Postbank), в интервала сред 1-ви юни и 31-ви август 2022 година Потребителите можеха да заплащат както с физическата пластика, по този начин и с мобилния портфейл ONE wallet by Postbank или Apple Pay, където са цифровизирали своята карта. Имената на спечелилите бяха изтеглени на инцидентен принцип в границите на едно изтегляне, 10 работни дни след края на акцията, в наличието на нотариус, а по-късно оповестени и на уеб страницата на банката.
 Снимка 592622
Източник:

В резултат на извършената акция финансовата институция регистрира незабравим растеж при направените преводи както с кредитни, по този начин и с дебитни карти - надлежно с 15% и 12%. Дигиталните привички на клиентите се трансформират трайно и от ден на ден консуматори се възползват от удобството на безконтактните и мобилните заплащания. Банковата карта като разплащателно средство дава голям брой благоприятни условия и изключителни преимущества на своите притежатели, изключително при съществуването на сигурни, ефикасни и новаторски картови артикули. Благодарение на комфортния способ на разплащане, клиентът икономисва време и старания, поради което е и желана опция измежду огромна част от потребителите.

" Изключително доста се радваме да споделим отличните резултати от взаимната ни акция с Visa и с най-атрактивната ни досега огромна премия. Тя започва в интервал, в който потребителите бяха мощно стимулирани за повече пътувания и нови прекарвания, а ние им дадохме спомагателен тласък да не губят от скъпото си време в ежедневни задания. В Пощенска банка постоянно работим с грижа за клиента, неговото чудесно преживяване и оптимално задоволство. Освен това създаваме всички наши финансови решения по този начин, че да дават още повече експедитивност и улеснение и да пестят времето на потребителя със същата безупречна скорост и ненадминато качество. Нашето портфолио от новаторски услуги предлага алтернатива за изцяло цифрово и отдалечено обслужване, с цел да улесни клиента и да му даде многообразие от услуги по отношение на персоналния му избор. Щастливи сме, че акцията провокира толкоз сериозен интерес измежду нашите клиенти, отбелязвайки техните нови привички и стремежи. Всички печеливши участници бяха безпределно удовлетворени и получиха премиите си с впечатляващ възторг. Вярваме, че с тази акция постигнахме резултат, който ще следим и отсега нататък във времето по отношение на новите желания на потребителите ", разясняват от Пощенска банка.

" Свидетели сме по какъв начин от ден на ден хора заплащат с карта, мобилен телефон или часовник, тъй като е елементарно и несъмнено. За нас е наслаждение дружно с Пощенска банка да наградим консуматори, които са припознали цифровите разплащания, и да насочим публичното внимание към тяхното улеснение и изгоди. Като водеща софтуерна компания Visa е отдадена да предлага на потребителите това, което те желаят - безпрепятствени разплащания и бранд, на който те могат да се доверят ", показват от Visa.

Промоционалната акция е част от тактиката на Пощенска банка да подтиква и стимулира клиентите, които интензивно употребяват своите карти като метод за разплащане. С цел да обезпечи чудесно потребителско прекарване, финансовата институция предлага още изцяло улеснен развой за напълно отдалечено заявяване и приемане на дебитни и кредитни карти, както и експресно издаване на платежните средства, в композиция с високо равнище на сигурност и бърз достъп до всичките им преимущества и улеснения, които те дават на своя собственик.

Повече за преимуществата на картите, издавани от банката, може да бъде открита, на телефон с къс номер *7224, както и във всеки офис от необятната клонова мрежа на институцията в страната.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР