Пощенска банка стартира специална Младежка програма Project YOUth“, насочена към

...
Пощенска банка стартира специална Младежка програма Project YOUth“, насочена към
Коментари Харесай

Пощенска банка пуска специални дебитни карти за деца и младежи

Пощенска банка започва специфична Младежка стратегия „ Project YOUth “, ориентирана към деца и младежи, с концепцията да ги вкара в света на банковите артикули и услуги, създавайки им умеенето да се грижат за своите финанси. Модерното решение е създадено, с цел да образува финансовите привички и да научи на автономия младите от най-ранна възраст. Едновременно с това им обезпечава улеснение при осъществяване на ежедневните им разплащания, като са планувани и подобаващи предели за това, съобразени с възрастта им.

Програмата дава разнообразни преимущества, включително възможност за избор от разнообразни атрактивни разновидности за дизайн на дебитната карта и алтернатива за самостоятелно установяване на предели и надзор от страна на родител или аставник. Но наред с това, използването на дебитни карти възпитава уместно ползване, отговорно държание и рационално ръководство на персоналните финанси, и то от най-ранна възраст. 

С младежката стратегия „ Project YOUth “ банката се концентрира в построяването на постоянна връзка с най-младите консуматори на нейните артикули и услуги, отговаряйки на характерните им потребности и предоставяйки им финансови решения по отношение на техния жанр и метод на живот. 

Програмата „ Project YOUth “ е предопределена за деца и младежи в три възрастови групи – от 7 до 14 години, от 14 до 18 години и от 18 до 26 години. Най-младите клиенти на банката имат опция да изберат за своята дебитна карта един от шестте особено основани дизайна и да се възползват от редица преимущества. Иновативната стратегия на Пощенска банка идва с основно обръщение „ Децата ще се оправят на всички места “, което кореспондира на адаптивността и подвижността на младото поколение 

Със старта на Младежката стратегия „ Project YOUth “ предоставяме следващото съвременно продуктово решение на Пощенска банка и в същото време влагаме в развиването на финансовите знания на младежите още от ранна възраст, с цел да могат да развият капацитета си и да бъдат самостоятелни. Със сегментирането на програмата в три разнообразни възрастови групи адресираме динамичността в развиването на най-младите ни консуматори, тъй че да отговорим най-ефективно на финансовите им потребности във всеки един от стадиите на тяхното израстване. Младите обичат да показват себе си посредством изборите, които вършат, ето за какво нашите оферти за дебитни карти разполагат с характерен и впечатляващ дизайн. С опциите, които „ Project YOUth “ им дава, те към този момент могат да се причислят към финансовия свят на възрастните “, разясняват от Пощенска банка. 

С дебитните карти от Пощенска банка децата и младежите получават нови и потребни привички, като образуват своята финансова просвета. С опцията за безконтактни заплащания с дебитната карта за деца и младежи на ПОС в търговски обекти и опцията за въздържан достъп до интернет банкиране „ e-Postbank “ за информация на направените с картата преводи младите се учат да ръководят своя бюджет. 

Програмата „ Project YOUth “ е част от стратегическата визия на Пощенска банка, която работи с грижа за своите клиенти и тяхното бъдеще, като им дава комфортни решения за техните финансови проекти. Същевременно с това програмата добавя новаторското портфолио на банката от артикули и услуги с висока добавена стойност за потребителите. 

Информация по отношение на всички условия по Младежката стратегия на Пощенска банка и вариантите, които тя предлага, може да бъде открита във всеки офис от необятната клонова мрежа на институцията в страната, както и онлайн на www.postbank.bg.

Ако обявата ви е била забавна и потребна, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР