Пощенска банка стартира предлагането на още един свой иновативен депозитен

...
Пощенска банка стартира предлагането на още един свой иновативен депозитен
Коментари Харесай

Пощенска банка представя иновативен структуриран депозит с възможност за атрактивна доходност



Пощенска банка започва предлагането на още един собствен новаторски депозитен артикул –, ориентиран към клиенти, които търсят спомагателни решения за своите спестявания. Най-новото депозитно решение на банката се предлага в евро за 72 месеца, с обезпечена главница и опция за рентабилност, която е обвързана с представянето на показател – Solactive Climate Change Europe BTI RP Index. В съпоставяне с настоящите общоприети срочни депозити „ Index Climate Change в евро “ е добра опция за инвестиция с опция за приемане на рентабилност.

Доходността по структурирания депозит „ Index Climate Change в евро “ се дефинира от представянето на показателя Solactive Climate Change Europe BTI PR Index. При реализирано позитивно изменение на показателя сред началната и крайната дата за интервала на депозита, на падежа може да бъде получена рентабилност, равна на 53% от позитивното процентно изменение на показателя, а в противоположния случай не се губи нищо от главницата на депозита. Продуктът планува опция за предварително преустановяване, което може да стане без наказателна клауза по време на набирателния интервал и с наказателна клауза от 6% от подадената сума при предварително преустановяване на депозита. Минималната сума за разкриване на депозита е 5 000 евро.

Изборът на показател Solactive Climate Change Europe BTI PR Index е част от устойчивата политика и дълготрайните вложения, които банката прави във връзка с запазване на околната среда и съхранението на естествените запаси. Индексът е формиран от акциите на 30 европейски компании, които посредством активността си и новаторски решения се стремят да се придържат към задачите, заложени в Парижкото съглашение за ограничение на повишение на температурата на Земята до 2 градуса до 2050 година Това за следващ път отличава Пощенска банка като виновна институция, ангажирана с реализирането на екологично съгласуван бизнес.

„ Все повече наши клиенти целят да си обезпечат по-добра рентабилност от общоприетите депозитни артикули, по тази причина разработихме този новаторски артикул, който съчетава срочен депозит и опция за рентабилност, обвързана с представянето на показател Solactive Climate Change Europe BTI PR Index. „ Структуриран Депозит Index Climate Change “ е опция на спестовните артикули, която подсигурява изцяло погашение на вложения капитал на датата на падежа и по едно и също време предлага опция за осъществяване на рентабилност. Една от главните ни цели към този момент 30 години е да предоставяме на нашите клиенти допустимо най-хубавите финансови решения и качествени артикули, които да дават отговор на съответните им потребности “, разясняват от Пощенска банка.

Повече елементи и информация за показателя може да откриете на, както и в за продукта.*

Пощенска банка разполага с богато портфолио новаторски спестовни решения, които са персонализирани и дават отговор на финансовите потребности на клиентите, с цел да им обезпечат още по-добро потребителско прекарване. Сред водещите оферти са Депозит „ Златна лихва “, смесен артикул „ СпестИнвест “, който е комбиниране от депозит и инвестиция във съвместен фонд, както и Спестовна сметка „ Мега Плюс “ с опция за издаване на дебитна карта към нея. Друго профилирано решение, от което могат да се възползват клиентите на банката, е застраховката „ Моят проект “ – дълготрайна застраховка "Живот " със пестелив темперамент.

Допълнителна информация за настоящите спестовни артикули, предлагани от Пощенска банка, можете да намерите на.

*Този материал не е рекомендация за взимане на капиталово решение и не замества самостоятелната консултация с Ваш самостоятелен финансов съветник.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР