Пощенска банка спечели приза за Най-добра банка в банкирането на

...
Пощенска банка спечели приза за Най-добра банка в банкирането на
Коментари Харесай

Пощенска банка спечели приза за най-добрата банка в банкирането на дребно в България за пети пореден път

Пощенска банка завоюва наградата за „ Най-добра банка в банкирането на дребно в България “ (Best Retail Banks, Bulgaria) за пети следващ път в състезанието World Finance Banking Awards през 2022 година

Организатор на влиятелните награди, които бяха оповестени в края на месец юли, е авторитетното интернационално издание World Finance, което следи и проучва международната финансовата промишленост, бизнес и стопанска система. Устойчивата корпоративна политика на Пощенска банка, богатото портфолио от артикули и услуги, даващи добавена стойност, необятната клонова мрежа, в комбиниране с водещата ѝ позиция в бранша във връзка с метода към нововъведенията, са измежду преимуществата, които открояват финансовата институция измежду най-хубавите на световно равнище. Ключов аспект за мощното водачество и триумфа на банкирането на дребно, което Пощенска банка показва през годините, се оказва и високото доверие от страна на клиентите, което свидетелства още за богатата дългогодишна експертиза на институцията.

Отличието, което получаваме за пети следващ път, ни дава както мотив за горделивост, по този начин и ни демонстрира, че се движим решително в вярната посока и се развиваме в унисон със международните трендове и най-високи интернационалните стандарти. Бъдещето на банкирането е в персонализирания метод, който зависи от това какъв брой добре познаваме нашите клиенти и техните потребности. В Пощенска банка непрестанно усъвършенстваме процесите си, въвеждайки най-новите софтуерни концепции, които ни разрешават да вършим още по-прецизен разбор на държанието на потребителите и да им предоставяме финансови решения по отношение на новите им стремежи и настройки в точния миг. Тази премия е извънредно скъпа за нас, тъй като стремежът ни е постоянно да бъдем приближен сътрудник на клиентите си, развивайки непрестанно портфолиото си от артикули и услуги, и покривайки техните най-високи упования. Признанието да сме измежду водачите на пазара на финансови услуги ни дава спомагателен тласък и мотивация да продължаваме да създаваме оптимално сложни решения, които демонстрират нашето особено отношение към клиентите и им оказват помощ да осъществят с лекост техните проекти, разясняват от Пощенска банка.



Интегрирането на платформата Salesforce е безапелационен образец за отличителния бизнес модел на Пощенска банка и в допълнение съображение за наградата в състезанието. Внедряването на системата трансформира финансовата институция в първата такава в Югоизточна Европа с високотехнологично решение от сходен клас и е стратегическа стъпка, която разрешава оптимизацията на взаимоотношенията с клиентите, достигайки ново равнище на обслужване и гарантирайки оптималната им задоволеност. Финансовата институция продължава да предлага съвременни банкови артикули и услуги, които са без аналог на пазара и даващи добавена стойност на клиентите. Те са част от дълготрайната ѝ тактика за развиване на цифрови решения и новаторски канали на банкиране за улеснение на потребителите.

Пощенска банка е притежател на награди и от различен влиятелен конкурс на авторитетното списание – World Finance Digital Banking Awards. През 2021 година институцията е отличена в двете категории за „ Най-добра цифрова банка “ (Best Consumer Digital Banks, Bulgaria) и „ Най-добро приложение за мобилно банкиране “ (Best Mobile Banking Apps, Bulgaria) за потребителите в България.

World Finance Magazine е печатно и онлайн списание, което обезпечава повсеместен обсег и разбор на финансовата промишленост, интернационалния бизнес и международната стопанска система. Списанието, издавано от компанията World News Media в Лондон, е ориентирано към публика от експерти в региона на финансите, корпоративни и частни вложители, като обгръща необятен набор от тематики за банковото и застрахователното ръководство. От 2007 година World Finance Magazine провежда и едноименните годишни награди – World Finance Awards, които целят да отличат бизнес достиженията, триумфите и нововъведенията в целия свят.

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР