Пощенска банка спечели две международни отличия в тазгодишното издание на

...
Пощенска банка спечели две международни отличия в тазгодишното издание на
Коментари Харесай

Пощенска банка спечели две международни награди за иновативни техники

Пощенска банка завоюва две интернационалните оценки в тазгодишното издание на влиятелния конкурс Employer Brand Stars Awards 2023. Наградите в мощно конкурентните категории „ Използване на цифрови технологии “ („ Use of Digital “) и „ Преживяване на претендентите “ („ Candidate Experience “) са самопризнание за уговорката на институцията в използването на новаторски тактики и сполучливи работодателски практики. Като единствен победител от България, достиженията на Пощенска банка показват нейния съвременен метод при ръководството на човешките запаси и са следващото доказателство за новаторската визия за ръководство на своята работодателска марка.

Наградите Employer Brand Stars се присъждат на организации, които развиват работна атмосфера, максимизираща цялостния капацитет на своите чиновници посредством открити политики и практики както на асортимент, по този начин и на ангажиране и задържане. В изданието през 2023 година присъединяване вземат компании и организации от над 30 страни, а кандидатурите във всяка от дванадесетте категории са сред 30 и 120. Наградите са лимитирани, а оценяването в състезанието се прави от интернационално жури, формирано от международно приети експерти, посредством холистичен метод и методология въз основата на шест критерия: креативност, иновативност, обмисляне, осъществяване, успеваемост и резултати.

В категория „ Използване на цифрови технологии “ („ Use of Digital “) се отличават тези компании, които дейно интегрират цифрови тактики в начинания, свързани с работодателския бранд, в своята вътрешна и външна връзка. Внедряването на новаторски приложения, атрактивно видео наличие, платформи за електронно образование и потреблението на геймификацията в цифрова и виртуална среда от страна на Пощенска банка, дружно с кариерния ѝ портал, затвърждават отговорността и напъните на финансовата институция за цифровата промяна на работното място и печелят справедливо отличие в категорията.

Отдадеността на компанията за непрестанно възстановяване на прекарването на претендентите е отличена и в категорията „ Преживяване на претендентите “ („ Candidate Experience “). Програмите на Пощенска банка подсигуряват напълно позитивен опит за евентуалните нови чиновници от първичния развой на кандидатстване, през подготовката и започването на работа. Това отличие показва непоколебимия ангажимент на компанията за обезпечаване на безпроблемно, положително и забавно преживяване за претендентите в процеса на тяхното привличане, както и за развъждането на гениите от най-ранен стадий.

„ Изключително сме щастливи, че Пощенска банка още веднъж се отличи като водещ новаторски шеф, съвременен водач на пазара с друг метод, смела визия за привличането на гении и ръководството на работодателската марка. В основата на нашите международно приети триумфи в разнообразни направления стои екип от изключителни експерти, които ние високо ценим и целеустремено влагаме в развиването им. Тези влиятелни световни награди са следващото доказателство за реализирането на устрема ни да бъдем пример за сполучливо създаване и позициониране на работодателската марка, което реализираме посредством нови подходи, ексцентрични хрумвания и отличаващи ни планове. Това следващо интернационално самопризнание безспорно ще окаже значимо въздействие върху позицията ни на желан шеф на пазара и считаме, че ще продължава да притегля изключителни гении към нашия тим на спечелили. В допълнение тези оценки затвърждават и уговорката ни да сътворяваме корпоративна среда на споделени полезности и да предоставяме в действителност незабравимо прекарване на своите чиновници и евентуални нови претенденти “, разясняват от Пощенска банка.

Настоящите призове на Пощенска банка идват след премия в категорията „ Стратегия на работодателската марка “ („ Employer Brand Strategy “), която институцията получава в същия конкурс през 2022 година за новаторския си метод, характеризиращ се с креативност, точно обмисляне, безупречно осъществяване и изключителни резултати, които впечатляват журито в състезанието. С оценката компанията затвърждава позицията си на водач в цялостните тактики за създаване на работодателска марка.

Последователните победи на Пощенска банка в състезанието Employer Brand Stars Awards са образец за нейната отдаденост към основаването на ангажираща и подкрепяща работна среда, както и за слагането на незабравим стандарт в промишлеността. Отличията са също по този начин и същинско удостоверение за уговорката на компанията към нововъведенията, успеваемостта и резултатите, позиционирайки я като ослепителен образец за отлични достижения в построяването на работодателската марка в България и отвън нея “, означават от екипа на Employer Brand Stars Awards.

През годините Пощенска банка е отличавана неведнъж за своите новаторски решения в построяването на сполучлив и стимулиран екип и в одобряването на мощна работодателска марка. През 2023 година банката е приета за „ Топ шеф “ (Top Employer) в България със документ от интернационалния самостоятелен Top Employers Institute. В състезанието на b2b Media Employer Branding Awards 2023 Пощенска банка е отличена с общо три награди в едни от най-атрактивните категории – „ Creative Thinking “, „ Excellence in Teamwork “ и „ Employer Branding Innovation “.

Повече информация за преимуществата и полезностите на Пощенска банка като водещ шеф, както и за свободните позиции и оферти за кариерно развиване, може да бъде открита на https://careers.postbank.bg/.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР