Пощенска банка и ПОК Доверие, част от Виена Иншурънс Груп

...
Пощенска банка и ПОК Доверие, част от Виена Иншурънс Груп
Коментари Харесай

Пощенска банка дава нови възможности в пенсионното осигуряване

Пощенска банка и ПОК " Доверие ", част от " Виена Иншурънс Груп " – един от водещите интернационалните застрахователи, подписаха контракт за огромно стратегическо партньорство, което ще обезпечи на клиентите им достъп до едни от най-иновативните банкови и пенсионно-осигурителни решения на пазара. Със съглашението банката уголемява богатото си портфолио, с цел да подсигурява комплексното и пълноценно обслужване на своите клиенти, като им даде самостоятелни финансови решения, съобразени с техните съответни потребности и упования.

Благодарение на партньорството, клиентите на банката ще могат бързо, елементарно и комфортно да сключат своя първи контракт за в допълнение пенсионно обезпечаване, както и да трансферират насъбраните средства в различен повсеместен и/или професионален фонд към съответния, ръководен от ПОК " Доверие ". Споразумението ще даде на всички консуматори с дълготрайни проекти алтернатива за включване в непринуден пенсионен фонд, който да им обезпечи по-висок стандарт на живот след навлизането в пенсионна възраст. Наред с всички останали преимущества, спомагателното пенсионно обезпечаване дава опция и за генериране на рентабилност от вложения при умерено равнище на риск.

Клиентите на банката ще могат да се възползват от предлаганите нови услуги във всеки офис от развитата ѝ клонова мрежа в цялата страна, а в допълнение преимущество е напълно цифровизирания развой на обслужване.
 Пощенска банка e най-хубавата банка в банкирането на дребно в България за четвърта поредна година Пощенска банка e най-хубавата банка в банкирането на дребно в България за четвърта поредна година
Пощенска банка още веднъж завоюва място измежду най-хубавите банки в света, като за четвърта поредна година е отличена за " Най-добра банка в ба...

Пощенска банка ще предложи и специфичен артикул, предопределен за клиентите на ПОК " Доверие ", на които следва да навлязат в пенсионна възраст, който ще им даде опция за преференциално всекидневно банкиране. Също по този начин, клиентите и чиновниците на ПОК " Доверие " ще могат да се възползват от новаторските финансови артикули и самостоятелни решения на Пощенска банка.

" Като един от водачите на пазара на финансови услуги, нашите старания са ориентирани към непрестанно развиване и надграждане на необятната палитра от новаторски решения. За нас потребностите на нашите клиенти са от първостепенно значение и по тази причина се стремим да подсигуряваме освен съвършеното потребителско прекарване, само че и постоянно да прибавяме стойност към продуктите и услугите, които създаваме.

Стратегическото ни партньорство с ПОК " Доверие " и предлагането на качествени пенсионно-осигурителни артикули ни разрешава да покрием разнообразните потребности и упования на нашите клиенти, като им дадем опция за още по-детайлно и дълготрайно обмисляне, което да подсигурява спокойствието и финансовата самостоятелност, от която имат потребност във всеки стадий на живота си ", разясняват от Пощенска банка.

Чрез основното си съдействие с ПОК " Доверие " Пощенска банка прави следващата стъпка в одобряването на новаторския, потребителски насочен метод в банкирането, уголемява богатото си портфолио и подсигурява комплексното и пълноценно обслужване на своите клиенти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР