Пощенска банка е първата компания на българския пазар, която добавя

...
Пощенска банка е първата компания на българския пазар, която добавя
Коментари Харесай

Пощенска банка прибавя Digital Office към портфолиото си от дигитални приложения

Пощенска банка е първата компания на българския пазар, която прибавя към портфолиото си от цифрови решения мобилното приложение Digital Office, създадено от Теленор България, за бърза и лесна вътрешна връзка със своите чиновници. По този метод финансовата институция утвърждава позицията си на желан шеф на българския пазар.

Иновативната мобилна апликация е с комфортен интерфейс за ръководство на наличието и е напълно усъвършенствана и персонализирана, с цел да отговори на съответните потребности и цели на компанията. Приложението Digital Office икономисва време и запаси като обезпечава съвременно решение за изцяло ръководство и цифровизация на вътрешните процеси чрез онлайн връзка в екипа.

„ Нашата компания влага освен в нововъведенията в продуктите и услугите, които предлагаме на своите клиенти, само че и в устойчивата грижа за всеки един член на нашия екип. Ето за какво новаторското приложение Digital Office за нас е инструмент, който ни дава опция да улесним всекидневието на чиновниците и подобрим общуването сред тях.

Мобилната апликация ни разрешава да управляваме още по-лесно и дейно вътрешните процеси в банката. Това е извънредно комфортно, тъй като Пощенска банка има над 2500 чиновници и разполага с необятна клонова мрежа в цялата страна.

Въвеждането на Digital Office е стратегическо решение в подтекста на работодателската политика на Пощенска банка, тъй като то е основано за приложимост от новаторски, динамични и съвременни хора – такива, които се стремим да привличаме и да развиваме в компанията.

Държим екипът да е благополучен, а офисът да дава отговор на потребностите и на упованията на всеки от сътрудниците – без значение дали този офис е физически или цифров “, разясняват от Пощенска банка.

Приложението Digital Office е вътрешна разработка на мобилния оператор Теленор България и е налично за Android и iOS устройства.

Телекомът употребява приложението измежду чиновниците си от години. То е измежду цифровите принадлежности, с които компанията съумява да премине бързо и безпрепятствено в напълно отдалечен режим на работа по време на изключителното състояние. Пощенска банка е първият клиент, който внедрява приложението след оператора, с цел да отговори на модерните упования на своите чиновници.

„ Digital Office е разработка на Теленор, с която се гордеем и сме щастливи, че можем да осигурим актуален инструмент за елементарно и дейно ръководство на вътрешните процеси. С Digital Office нашите сегашни и бъдещи корпоративни клиенти ще могат да подобрят вътрешната връзка със чиновниците си, което е основно за цифровата промяна на всяка компания, само че и още по-важно в актуалната обстановка на повсеместна работа от отдалеченост.

Партньорството ни с Пощенска банка е извънредно ползотворно и това ни даде опцията с Digital Office и спомагателните разработки за банката да персонализираме приложението, с цел да отговори и на характерните потребности, които компанията и чиновниците ѝ имат “, сподели Спас Велинов, основен механически шеф на Теленор България.

Иновативната мобилна апликация ще улесни общуването сред чиновниците в огромния екип на Пощенска банка, като им дава цялата корпоративна информация, от която се нуждаят – бързо, елементарно и в мобилния им телефон.

Сред функционалностите на мобилното приложение са цифров справочник с информация и контакти на всеки един от над 2500 чиновници на банката, опция за регистрация за вътрешни събития, известия сред чиновници, специфични придобивки, достъп до образования, анкети, вътрешни процедури и запаси, отворени работни позиции в банката, секция с вътрешни вести, която разрешава шерването на публикации, фотоси и линкове.

Digital Office е последното от високотехнологичните решения, които Пощенска банка внедрява в богато развитата си техническа инфраструктура.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР