Пощенска банка е отличена като Топ работодател“ (Top Employer) в

...
Пощенска банка е отличена като Топ работодател“ (Top Employer) в
Коментари Харесай

Пощенска банка отново получи международното отличие Топ работодател

Пощенска банка е отличена като „ Топ шеф “ (Top Employer) в България за 2024 година от интернационалния самостоятелен Top Employers Institute. Финансовата институция, в която триумфът върви ръка за ръка с развиването на чиновниците, получава високата оценка за втора поредна година след изработен подробен мониторинг на процесите в нея. С това самопризнание банката затвърждава мястото си измежду водещите компании в световен и народен мащаб и демонстрира отдадеността си към обезпечаването на по-добри условия на труд и грижа за чиновниците, демонстрирайки отлични практики и политики в региона на човешките запаси.

Създаден преди повече от 30 години, Top Employers Institute е международният престиж, който дефинира рамката за най-високи достижения и резултати при ръководството на хора. Годишният разбор на института обгръща 20 области, измежду които използване на новаторска тактика при ръководство на хора, основаване на мотивираща работна среда, привличане на гении, образование и развиване, тъждество и приобщаване, както и богатство и обществена ангажираност. Сертификационният развой продължава близо 6 месеца, а оценката се изготвя от интернационално жури, формирано от самостоятелни специалисти, които изследват деликатно въведените от работодателя концепции, процеси и принадлежности в тази област.

Универсалният способ за узаконяване се ползва допълнително от 120 страни на 5 континента, а през 2024 година Top Employers Institute е сертифицирал повече от 2 300 организации в 121 страни, които оказват позитивно въздействие върху живота на над 12 милиона чиновници в международен мащаб.

„ Това влиятелно интернационално отличие, което получаваме за втора поредна година, е многоценно за нас, тъй като ни демонстрира по какъв начин стоим на международната карта и утвърждава напъните ни за създаване на мотивационна работна среда. Смятаме, че най-хубавите работодатели основават просвета, стимулираща високи резултати и вдъхновяваща чиновниците. В тази връзка резултатите, които сме постигнали досега, ясно пресъздават нашата тактика на напредък, показват напълно новаторската ни идея за привличане и задържане на гении, и демонстрират успеваемостта на процеса ни по асортимент. В работата ни главен фокус се слага както върху безупречното положително потребителско и служителско преживяване, по този начин и върху удовлетворението на хората в нашия екип от над 4000 експерти, с които дружно сътворяваме бъдещето на банкирането “, разясняват от Пощенска банка.

„ Изключителните времена разкриват най-хубавото в хората и организациите. И тази година станахме очевидци на отличните резултати от сертифицираните компании в нашата стратегия за Топ работодатели през 2024 година Пощенска банка, като една от тях в интернационален мащаб, сподели през годините устойчива среда на развиване и целенасочени старания за непрестанно повишение на благосъстоянието на своя екип, което от своя страна обогатява света на труда “, разяснява Дейвид Плинк, основен изпълнителен шеф на Top Employers Institute.

Пощенска банка е компания с над 30-годишна история, с рекордни достижения, зад които стоят   талантливи и потвърдени експерти – това ѝ оказва помощ да заема стратегическо място в банкирането на дребно и корпоративното банкиране в България и да бъде водещ фактор в нововъведенията и образуването на трендовете в бранша. През годините банката придобива други бизнеси в унисон със устрема ѝ към напредък и развиване на нововъведенията - ДЗИ Банк (2006), Алфабанк клон България (2016), Пиреос банк България (2019), както и БНП Париба Лични финанси – клон България (2023) – към този момент под новия бранд ПБ Лични финанси. Така Пощенска банка приобщава към своя триумф разнообразни компании, култури, бизнес модели, нови гении и потвърдени експерти, които намират подобаваща среда да разпрострат и развиват своите гении. Високата динамичност, с която компанията се развива през годините, основава доста нови провокации и вероятности, които предизвикат хората в екипа за нови достижения, личностно и професионално израстване.

През годините Пощенска банка е награждавана неведнъж за своите съвременни решения в построяването на сполучлив и стимулиран екип и в одобряването на мощен работодателски бранд. Само през 2023 година институцията получава над 10 влиятелни оценки за шеф, измежду които е и признанието за „ Топ шеф “ (Top Employer) в България от Top Employers Institute. Пощенска банка стана и единственият победител от България в интернационалния конкурс Employer Brand Stars Awards 2023, където в конкуренция с работодатели от над 30 страни получи две награди за: „ Използване на цифрови технологии “ („ Use of Digital “) и „ Преживяване на претендентите “ („ Candidate Experience “). В състезанието за най-хубав шеф в България – Career Show Awards 2023 компанията пък завоюва най-вече златни награди – общо четири в категориите: „ Най-добър шеф “ за „ Банкиране “ и „ Финанси “, „ Използване на технологии в HR “ и за „ HR екип “, както и пето отличие в общата, най-оспорвана категория „ Най-добър шеф за 2023 година “ Сред премиите са още Employer of Choice 2023 за „ Технологии в ръководството на човешки запаси “, както и „ Excellence in Teamwork “, „ Employer Branding Innovation “ и „ Creative Thinking “ от състезанието Employer Branding Awards 2023 на b2b media.

Повече информация за преимуществата и полезностите на Пощенска банка като водещ шеф, както и за свободните позиции и оферти за кариерно развиване, може да бъде открита на.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР