Пощенска банка е генерален партньор на Бон-бон мюзик“, които представят

...
Пощенска банка е генерален партньор на Бон-бон мюзик“, които представят
Коментари Харесай

С подкрепата на Пощенска банка „Бон-бон мюзик“ представя спектакъла „Вълшебната корона“

Пощенска банка е общоприет сътрудник на „ Бон-бон мюзик “, които показват най-новия си театър „ Вълшебната корона “ по време на празниците „ Аполония “ в Созопол на 29 август и на „ Сцена на вековете “ в старопрестолния град Велико Търново на 12 септември.

В огромния и приказен театър вземат участие 60 деца на възраст от 3 до 15 години, 23 персонажа и се извършват 18 авторски песни.

Турнето на „ Вълшебната корона “ минава под знака на идеята „ Да бъдеш добър “. Едноименната ария има видео, в което вземат участие известни лица и дребните артисти от „ Като две капки вода за всяко дете “ – в поддръжка на дела на УНИЦЕФ.

Герои в мюзикъла са морски цар и щерка му, симпатични разноцветни рибки, рачешка стража, медузи, морски дяволи, таласъми и злата вещица-октоподка Гундула декор Крейзи. А голям октопод, който се обживява от 8 дребни актьора, е с пипала, които се разтягат до 3 метра.

В историята, която ни въвлича в цялото морско премеждие, наивната и предана на рибата-кокетка Белисима, рибката Гупи се съгласява да открадне короната на морския цар. Но не знае, че короната е вълшебна и в случай че попадне под въздействие на злите сили, царството ще бъде нападнато от морски дяволи и таласъми.

Във „ Вълшебната корона “ колоритният режисьор Бисерка Колевска, притежател на голям брой интернационалните награди, съумява да погъделичка детското в душата на всеки фен. Музиката и либретото са на тандема Стефан Димитров и Гергана Сотирова - създатели на хитовия мюзикъл на Бон-Бон „ Котешката тайфа “. Аранжиментите са на младите музиканти Цветан Маринов /група Фънкилишъс/ и Емилио Мархолев /група Сол Бемол/, микс и мастеринг - Павел Николов /Павел и Венци Венц'/, a богатите вокални аранжименти са на Яна Балева и Елизабет Нешева, записани в “LaTiDA ” records.

Основен акцент във „ Вълшебната корона “ е брилянтната хореография на Милен Данков, а за преобразяването на децата артисти в приказни герои дава отговор художникът на костюмите Елена Цонкова.

Продуцент на „ Вълшебната корона “ е Рози Караславова, която сполучливо построи Бон-Бон като най-известната и уважавана детска група в страната, осъществя първото присъединяване на България в детската Евровизия в Ротердам, продуцира стотици творби, концерти и телевизионни излъчвания, обичайно взе участие в най-големите благотворителни акции.

Подкрепата на Пощенска банка и партньорството с „ Бон Бон мюзик “ са в продължение на вложенията в устойчивото развиване и обществено виновна политика на водещата финансова институция. Екипът на Пощенска банка твърдо има вяра, че развиването на дълготрайната резистентност на бизнеса е тясно обвързвано с цялостното богатство и развиване на обществото и грижата за децата и техните гении.

От позицията на водеща финансова институция Пощенска банка интензивно подкрепя планове в някои от главните сфери на публичния живот като обучение, просвета, спорт и грижа за околната среда.

 

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР