Пощенска банка беше отличена като Топ работодател“ (Top Employer) в

...
Пощенска банка беше отличена като Топ работодател“ (Top Employer) в
Коментари Харесай

Пощенска банка с международно отличие „Топ работодател“

Пощенска банка беше отличена като „ Топ шеф “ (Top Employer) в България със документ от интернационалния самостоятелен Top Employers Institute. Финансовата институция, която е измежду най-големите и мечтани работодатели у нас, получава това самопризнание след изработен подробен мониторинг на процесите в компанията през миналата година. Отличието е за нейната новаторска визия и високи стандарти в използването на международно одобрени работодателски практики в ръководството на човешките запаси, грижата за хората, изискванията на труд, стратегиите за личностно и професионално развиване на чиновниците и други Завоюваното достижение надгражда цената си и с обстоятелството, че Пощенска банка е първата компания от групата на Eurobank, която получава признанието „ Топ шеф “. 

Годишният разбор на института обгръща 20 области от ръководството на човешките запаси, измежду които ръководство на хора, основаване на мотивираща работна среда, привличане на гении, образование и развиване, както и богатство и обществена ангажираност. Сертификационният развой продължава близо 6 месеца, а оценката се изготвя от интернационално жури, формирано от самостоятелни специалисти, които изследват деликатно въведените от работодателя концепции, процеси и принадлежности в тази област. 

Top Employers Institute е основан преди повече от 30 години, като до момента е сертифицирал над 2000 компании от над 120 страни. Годишното изследване на института има за цел да отличи най-хубавите работодатели в света, които са посочили високи резултати в региона на човешките запаси, сполучливо са въвели редица потвърдени, международно одобрени работодателски практики и не престават да ги надграждат и развиват, грижейки се за своите чиновници. 

Гордеем се, че сме измежду водещите компании в Европа, които са отличени като Топ работодатели. Това е доказателство за положителната грижа, която поставяме за огромния ни екип от над 3000 чиновници в Пощенска банка, който тази година следва да се разрасне още след приключването на договорката по придобиването на клона на БНП Париба Пърсънъл Файненс в България “, разясняват от Пощенска банка. 

Целта на банката е да продължи да бъде мечтан шеф, съвременен водач на пазара със смела визия и друг метод, който дава отлични условия на труд, предизвиква гениите на хората в екипа, надгражда уменията и мощните им страни с новаторски стратегии за образование, предоставяйки им редица придобивки, като залагаме на положителна работна атмосфера и почитаме салдото сред работа и персонален живот. „ Стремим се да сътворяваме корпоративна среда на споделени полезности и да насърчаваме непрестанно екипа към обществена ангажираност. Отличието, което получаваме в този момент, е външна оценка за добре свършената от нас работа през годините, само че и мотивация да продължим да се развиваме, привличайки нови хора в екипа, за които наш главен приоритет е да сме Топ работодателят, на който могат да разчитат “, показват от Пощенска банка. 

Тази година, която също беше предизвикателна за всички, видяхме изключителни Топ работодатели, които не стопират да поставят грижи за благосъстоянието и развиването на своите чиновници. Горди сме да обявим, че Пощенска банка сподели отлична среда и стратегии за развиване на екипа си, които справедливо ѝ отреждат място измежду най-хубавите работодатели в Европа “, разяснява Дейвид Плинк, основен изпълнителен шеф на Top Employers Institute. 

Като водещ шеф, който целеустремено влага в развиването на екипа, Пощенска банка развива редица разнородни планове и начинания, които показват специфичния ѝ ангажимент към нейните сегашни и бъдещи чиновници. През предходната 2022 година финансовата институция започва амбициозно партньорство с едно от водещите бизнес учебни заведения в света – INSEAD. Чрез съглашението сред двете институции чиновници на банката имат опция да бъдат част от просветителните стратегии на влиятелния институт, с което да развият спомагателни познания и умения в области като „ Дигитална промяна “, „ Иновации “, „ Стратегия “, „ Лидерство “ и да покачат своята професионална подготовка.

В устрема си да доближи до всички надарени и амбициозни младежи, които търсят благоприятни условия за сполучлив кариерен старт в съвременна компания и иноватор на пазара на банкови услуги, Пощенска банка сътвори специфичен Instagram канал PostbankSuperstarter, с който надгражда новаторската си тактика за асортимент на гении. През миналата година Пощенска банка беше първата институция у нас, която организира огромно образование за ограниченията против изпиране на пари, като даде опция на всички свои чиновници да покачат знанията си по една от най-важните финансови тематики и да получат интернационално приет документ. 

Инвестициите в обучение, повишението на квалификацията и компетентностите са дълготраен ангажимент за финансовата институция, по тази причина банката осъществя голям брой начинания с фокус върху усъвършенстването на младежите. Пощенска банка поддържа редица авторитетни образователни заведения в страната, с което спомага за построяването на бъдещите бизнес водачи в района.

Сред водещите планове в региона на образованието се отличават огромната самодейност с Националната търговско-банкова гимназия и Частната професионална гимназия по банково дело, търговия и финанси, стратегическите партньорства с Американския университет в България, СофтУни, просветителната стратегия, осъществена взаимно с Finance Academy, съдействието със Софийския университет за магистърска стратегия „ Финанси и банково дело “, с помощта на което бяха основани две образователни дисциплини от специалисти на банката, които станаха част от наложителната академична стратегия на висшето учебно заведение. Финансовата институция е част от партньорската общественост и на менторската стратегия „ Mentor the young “, чиято цел е да предизвика действителна смяна в професионалния, кариерен и персонален живот на участниците, като им даде опция да се срещнат с одобрени експерти от разнообразни браншове на пазара. 

През годините Пощенска банка е отличавана неведнъж за своите новаторски решения в построяването на сполучлив и стимулиран екип и в одобряването на мощен работодателски бранд. През 2022 година банката получи интернационално самопризнание от влиятелния конкурс Employer Brand Stars 2022 в категория „ Employer Brand Strategy “ и справедливо стана „ Банка на годината “ в годишните награди на „ Асоциация Банка на годината “. 

Повече информация за преимуществата и полезностите на Пощенска банка като водещ шеф, както и за свободните позиции и оферти за кариерно развиване, можете да отриете на careers.postbank.bg.

Ако обявата е била забавна и потребна за Вас, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни. За вести, свързани с екологично, обществено и корпоративно ръководство (ESG), посетете профилирания уебсайт ESGnews.bg.
 Economic.bg News Запишете се за нашия бюлетинПощенска банка топ шеф отличие работа кариера свободни позиции ПоследниНай-четениКомпании 32 Пощенска банка с интернационално отличие „ Топ шеф “ Бюджет и финанси 76 България бърза да е измежду първите с изтеглен нов външен дълг Енергетика 252 Новата енергийна тактика – (не)забравени планове, изтупани от прахта Телекомуникации 108 Vivacom е най-бързо разрастващата се компания в света при сателитните бизнес услуги Иновации 4505 Защо Бил Гейтс има вяра и влага в растителното месо? Любопитно 3413 Хидра – гръцкият остров, неразрешен за коли Градоустройство 2537 „ Метрополитен “ възроди концепцията за метростанция между „ Люлин “ и „ Обеля “ Компании 2138 Неразумно работно време носи на Tesla нови главоболия в Германия Всички новиниОще от КомпанииВиж всичкиVivacom е най-бързо разрастващата се компания в света при сателитните бизнес услугиMicrosoft уголемява достъпа до известния чатбот ChatGPTНеразумно работно време носи на Tesla нови главоболия в ГерманияКои са главните трендове и провокации в световната IT промишленост Следвай ни в обществените мрежи
RSS Получи последните вести на поща
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР