Пощальонът Пейо, който нашумя преди години в предаването”Имаш поща”, има

...
Пощальонът Пейо, който нашумя преди години в предаването”Имаш поща”, има
Коментари Харесай

Пощальонът Пейо се обзаведе с имотна булка

Пощальонът Пейо, който нашумя преди години в предаването”Имаш поща”, има нова жена, освен това имотна, чу Hotnews.bg . В телевизионно изявление той показа, че тя е нотариус от Гоце Делчев и поради нея Филипов избягал от София. Той към този момент живее при жена си и даже и оказва помощ адвокатската фирма, а когато има опция се разхожда в планините в близост.

Заради китайския вирус неговият пиано бар в столицата не работи, а към момента няма задоволително изясненост по какъв начин ще действа плажното му заведение в Царево, описа Пейо. В София се връща единствено с цел да вижда децата си. Дъщеря му, която учи в Англия, се прибрала в родината, с цел да изкара карантината, а синът му Кристиян е зрелостник. Той може да се похвали с отличен триумф, който изненадал известния му баща.



Момчето даже съумяло да отиде преди два дни на площада пред катедралата „ Александър Невски” и да отброи до 12, както повелява традицията. Пейо работи по стартирането на особено приложение, което има упоритостта да детронира Facebook. Hotnews.bg напомня, че предходната година той разгласи, че се е развел със брачната половинка си Мария след 19 години брак.

фотоси:Фейсбук пейо филипов
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР