Посетителите на плажа са предупредени да стоят настрана от мъртвите

...
Посетителите на плажа са предупредени да стоят настрана от мъртвите
Коментари Харесай

Китовете, изхвърлени на плажовете на Обединеното кралство, „могат да експлодират всеки момент“, тъй като обществеността е предупредена да стои настрана

Посетителите на плажа са предизвестени да стоят настрани от мъртвите тела на три великански кита, изхвърлени на брега от Северно море заради опасения, че морските животни могат да експлодират.

Труповете на два кашалота са заседнали на брега на устието на Humber покрай Spurn Point в Източен Йоркшир, до момента в който различен лежи на плажа Humberston Fitties в Cleethorpes, Североизточен Линкълншир.

Необичайните гледки притеглят вниманието на любопитните разхождащи се в региона, само че те са посъветвани да съблюдават безвредно разстояние, ако се окажат покрити с тонове черва. Смята се, че токсични газове ще се натрупват по телата на китовете и защото труповете се уголемяват като балони, най-малкото допиране може да ги изстреля като буре с барут.

Освен риска от детонация има са смъртоносни кални пластове към труповете на гигантските бозайници. British Divers Marine Life Rescue (BDMLR) сподели, че изискванията към китовете са „ извънредно рискови “. Калните и тръстикови ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР