Посетителите на концерт описват шоуто на поп групата Aqua в

...
Посетителите на концерт описват шоуто на поп групата Aqua в
Коментари Харесай

Групата „Barbie Girl“ Aqua оставя посетителите на концерта зашеметени, след като водещата певица изпълнява плачеща по пижама: „Floundering“

Посетителите на концерт разказват шоуто на поп групата Aqua в Пърт като „ неловко “ и „ ужасяващо “ след поредност от странни произшествия оставиха тълпата объркана.

Продуцентът на Mix94.5 Шелби Брейди описа за обреченото осъществяване на Pete & Kymba for Breakfast в петък сутринта, като сподели на домакините, че шоуто е било „ неотложно неприятно “, само че се е влошило, когато водещата певица Lene Nystrom напусна сцената и се върна разплакана по пижама.

Евро-поп групата е най-известна с хитовия си сингъл Barbie Girl от 1997 година и стартира австралийското си турне в Пърт в Метро Сити в четвъртък вечер.

Брейди сподели, че шоуто не е тръгнало по неверен крайник, преди групата даже да е стъпила на сцената, като публиката е забелязала неуместна неточност на екрана на сцената.

„ Разбрах, че стартират неприятно, когато на екрана зад тях се споделяше „ Здравей, Аделаида “, сподели тя.

Докато тя разказа първата ария, Cartoon Heroes, като „ въодушевление “, шоуто продължи да върви надолу, когато Nystrom изчезна о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР