Посетих моите приятели от ГЕРБ, защото разбрах, че само тази

...
Посетих моите приятели от ГЕРБ, защото разбрах, че само тази
Коментари Харесай

Гари Каспаров след среща с Борисов: Само ГЕРБ има силна и ясна позиция по отношение на войната и подкрепата за Украйна

Посетих моите другари от ГЕРБ, тъй като разбрах, че единствено тази партия има мощна и ясна позиция във връзка с войната и поддръжката за Украйна. Това съобщи международният първенец и безжалостен критик на режима на Путин Гари Каспаров, който пристигна в централата на ГЕРБ за среща с Бойко Борисов.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и международният шахматен първенец Гари Каспаров разискаха връзките сред Русия и Украйна, както и последствията.

Световният първенец по шах бе в централата на партията по покана на младежката организация на ГЕРБ.

„ Посетих моите другари от ГЕРБ, тъй като разбрах, че единствено тази партия има мощна и ясна позиция във връзка с войната и поддръжката за Украйна, съобщи Каспаров.

В политиката сега няма сиви петна, всичко е бяло и черно и значимото е да вземете вярната позиция във връзка с войната в Украйна. В цяла Европа, като се изключи Унгария, поддръжката за Украйна е огромна.

Ние, съветската съпротива, имаме три услови. Пълна победа на Украйна, военни репарации и военнопрестъпниците да понесат своите санкции, разгласи Каспаров. Подкрепям партии и сътрудници, които мислят, като нас, в тази ситуация ГЕРБ, разгласи международният първенец Каспаров. Знам, че в България има избори и се надявам те да поддържат единствената партия, която стои на вярната страна, т.е. ГЕРБ, добави той.

Бойко Борисов акцентира, че визитата е резултат от дейностите на ГЕРБ. “ Това е партията която внесе закон да дадем оръжие на Украйна. Първи сложихме украинското знаме, и до през днешния ден то седи в централата. Първи казахме, че това е експанзия и това би трябвало да спре “, уточни някогашният министър председател по отношение на дейностите на Русия в украинските територии.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР