Посетих доста места в страната. Основният проблем, който имат хората

...
Посетих доста места в страната. Основният проблем, който имат хората
Коментари Харесай

От БСП се оплакаха, че губят младото и интелигентно поколение

" Посетих много места в страната. Основният проблем, който имат хората в дребните обитаеми места е обезлюдяването - поради миграцията в по-големите градове и Западна Европа. Губим най-ценния си запас - младото и интелигентно потомство и работната мощ. Това е обърканост от 20 години. Другият проблем са ниските приходи на българите. ", това сподели пред БСТВ претендентът за евродепутат от " Българска социалистическа партия за България " Тодор Стоилов.

" Повишаването на приходите би трябвало да е приоритет на страната и държавното управление. На 1 май хората стачкуваха против това събитие - работещи-бедни. В България пенсионерите се трудят цялостен живот и най-после живеят мизерно със своите ниски пенсии ", сподели Стоилов.

Той добави, че новият европейски парламент ще има по-справедлива обществено насочена политика. Стоилов заключи, че успеха на левицата в Испания преди дни е добър знак и ще се придвижи и на родна почва, а по-късно ще има предварителни парламентарни избори в България.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР