Посещението на принц Хари в родината му миналата седмица се

...
Посещението на принц Хари в родината му миналата седмица се
Коментари Харесай

Емоционалното посещение на принц Хари на гроба на майка му

Посещението на принц Хари в родината му предходната седмица се оказа изненада за мнозина, в това число и за брат му принц Уилям. Двамата участваха на погребението на Робърт Фелоус - брачен партньор на сестрата на майка им Даяна, на 29 август.
 Неочакваната обща демонстрация на принц Уилям и принц Хари тази седмица
Неочакваната обща демонстрация на принц Уилям и принц Хари тази седмица

Братята са участвали на заравяне на родственик

Присъствието и на двамата там е импровизирано, по тази причина няма публична информация, нито фотоси. За 39-годишният Хари обаче идването му в Англия въпреки и за малко е обвързвано с доста страсти.

Според информации на редица медии принцът е отседнал не на хотел, а в имението Алторп - родният дом на принцеса Даяна, където сега живее вуйчо му Чарлз Спенсър. Самият лорд Спенсър е отказал коментар пред People по този мотив.

Изпращането на Робърт Фелоус пък е било тъкмо два дни преди тъжна годишнина за Хари и Уилям - на 31 август се навършиха 27 години от съдбовната злополука, в която почина майка им Даяна.

Принцесата е заровена на малко островче в средата на овалното езеро в парцела на Алторп. Така че безспорно принц Хари е употребявал наличието си там, с цел да посети гроба на майка си.

Самият Чарлз Спенсър също означи годишнината от загубата на сестра си с обява в Instagram. Той качи фотография на колаж от разнообразни архивни отрязъци от вестници и фотографии, свързани с раждането на Даяна, както и нейни детски фотоси.

Припомняме, че точно лорд Спенсър, както и другата сестра на лейди Джейн поддържаха принц Хари по време на церемонията във връзка десетата годишнина на игрите Invictus в Лондон през май. Те бяха до него за разлика от татко му принц Чарлз и брат му принц Уилям.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР