Посещението на Бойко Борисов в Бургас е свързано с интерес

...
Посещението на Бойко Борисов в Бургас е свързано с интерес
Коментари Харесай

Борисов се срещна с тези бизнесмени на 4 очи в Бургас и обяви голяма новина

Посещението на Бойко Борисов в Бургас е обвързвано с интерес на китайски вложители към построяването на автомагистрала " Черно море ". Това разгласи изненадващо преди малко министър-председателят Бойко Борисов, който взе участие в срещата с китайските вложители, провела се преди минути в Заседателната зала на Община Бургас, оповестява " Флагман ".

Срещата продължи близо два часа, а незабавно по-късно кметът Димитър Николов и министър председателят Бойко Борисов разговаряха на четири очи в кабинета му.

Това са китайските вложители, които се срещнаха с премиера Бойко Борисов и кмета на Бургас

Премиерът посочи, че китайците имат интерес и към развиването на пристанищните зони в града.

„ Имахме много китайски вложители, тъй като напредваме по Автомагистрала „ Черно море”. Идеята е вероятно да се концесионира. Говорим и за директни връзки до летището в Бургас, освен за туристическия сезон, само че и отвън него. Китайците имат интерес към пристанище и други неща, само че те са в сериозна фаза, а също по този начин и огромен интерес след доста договаряния към АЕЦ „ Белене”, сподели министър-председателят, представен от " Флагман ".

По думите му всичко това ще е добре за района, тъй като ще отвори доста нови работни места и развие доста инфраструктурата.

Борисов заяви, че през август ще стартира и строителството на обхода на Ахелой. " До следващата година двата обхода ще бъдат подготвени и по-късно ще работим по четирилентовия път(Северния обход от бензиностанция „ Ромпетрол” до аутлета на „ Пума”) ", разгласи министър председателят.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР