Посещение в новото, високотехнологично 360-градусово студио на bTV. Това е

...
Посещение в новото, високотехнологично 360-градусово студио на bTV. Това е
Коментари Харесай

“Добрият пример”: Победителите в конкурса за плакат посетиха новото студио на bTV

Посещение в новото, високотехнологично 360-градусово студио на bTV. Това е премията на отличените участници в състезанието за детски афиш на тематика " Добрият образец ", част от акцията " Да почистим България дружно ".

Гостите имаха опцията да влязат в ролята на водещи на новините, прогнозата за времето и на спортните вести, както и да се срещнат с талисмана на акцията - " Зеленко ". В ролята на ментори за малчуганите влязоха три от най-ярките лица в редиците на bTV и посланици на акцията - Станислава Цалова, Иван Боянов и Борислав Лазаров.
Рекорд: „ Да почистим България дружно ” с над 430 000 доброволци 12 индивида отстраниха над 3 тона боклук от река Искър
“Децата са прелестни, задават доста забавни въпроси и се веселя, че имаме опция да им покажем по какъв начин се основават новините, прогнозата за времето, по какъв начин вършим спортните новини”, показа Боби Лазаров, водещ на прогнозата за времето.

„ Всеки минал ден се трансформира мисленето. Силно се надявам да има резултати - една по-чиста страна и едно по-чисто бъдеще за всички нас, с цел да се усещаме по-добре в всекидневието си”, съобщи Иван Боянов

Малчуганите имат ясни хрумвания какво би трябвало да се направи, с цел да живеем в по-чист свят.

„ Според мен е значимо да опазваме околната среда, тъй като няма да има чист въздух. Аз оказвам помощ за опазването на околната среда, като изхвърлям боклуците в 3-те разделни контейнера и се грижа за природата”, сподели Димана Иванова, победител в състезанието.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР