Посещава ли ли сте Италия? Достигали ли сте до южната

...
Посещава ли ли сте Италия? Достигали ли сте до южната
Коментари Харесай

Кулинарен средиземноморски полъх в ресторант Sardinia

Посещава ли ли сте Италия? Достигали ли сте до южната й част, до Сардиния, там където Лазурното море, миещо крайбрежията на острова блести с всички цветови нюанси – от мрачно изумрудено до нежно тюркоазено? А усещали ли сте аромата на мандаринови, нарови и маслинови дръвчета, носещ се във въздуха, оставящ дълга диря в обонянието ви? И в случай че сте били там няма по какъв начин да не сте се влюбили от първа хапка в кулинарните им шедьоври.



Ако пък не сте или желаете да се придвижите още веднъж на лазурния бряг, то това може да го извършите в Средиземноморски ресторант " Sardinia ".



От няколко години, този цветен, апетитен и благоуханен свят, посреща варненци и посетители на града на крайбрежната алея във Варна. И не инцидентно му се носи славата, че тук са най-вкусните миди в града! Така е, тъй като всяка заран, в ранни зори, особено за ресторанта ги сортират и доставят от мидена плантация Дълбока, известна с най-висококачествените миди в региона. А кулинарните виртуози ги подготвят по изпитана, загадка рецепта, чийто благоуханен усет остава дълго диря в рецепторите на небцето.



Какво е италианска кухня без пица и паста? Тук като че ли сте в родината им! Пицата - с тънка хрупкава основа и вкусна, топяща се в устата плънка - изпечена пред вас в „ Морелло ”, профилирана професионална фурна, с цел да е съвършена по всички италиански критерие за идеален усет! Пастата, несъмнено е фреска – прясна, поднесена тъкмо както домакините в родината на Моника Белучи я подготвят.



Рибните блюда – обилие от типове, с всекидневен улов от Черно море, а някои се доставят особено от Гърция, три пъти седмично.



Разбира се, тук ще се почустват добре и феновете на алено месо – сочно приготвено на барбекю. Салати от пресни, сезонни зеленчуци, ароматно овкусени, допълват менюто.



А десертите - от " Marmalad World " – ммм, няма по какъв начин да не съгрешите с тях! Помислено е за всичко. И всеки е обгрижен, с цел да се почувства специфичен, подобен какъвто е всеки посетител на ресторанта.



В средиземноморски ресторант Sardinia компромис с усета и качеството не вършат. Тук, наслаждавайки се на атмосферата и блюдата, незабелязано ще се придвижите в Южна Италия - родината на божествената храна и опияняващото вино. А като комплимент към дългогодишните си фенове и одобрение на новите посетители, домакините са се подготвили със специфични, промоционални оферти.Срещу 10.88 лева може да изберете сред сочна плескавица с огромна бира " Каменица " или пица Капричоза с огромен " Старопрамен ",



 



За 12.88 лева ще опитате най-вкусните миди на тенекиена кутия, разхлаждайки с огромна бира " Стела артоа ".



И след всяка Каменица, цената за нея пада – за всяка втора бира – 10% от цената й, а за трета – 20%. Заповядайте, възползвайте се!



Усетете средиземноморския кулинарен лъх на брега на Черно море, на Алея първа, във Варна. Не забравяйте да резервирате своята маса на телефон 0887 73 77 55 .

 



*публикация

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР