Посегателството срещу служителя на НАП Иво Стаменов не се разглежда

...
Посегателството срещу служителя на НАП Иво Стаменов не се разглежда
Коментари Харесай

Владислав Горанов: Посегателството срещу служителя на НАП е изстрел държавността

Посегателството против служителя на Национална агенция за приходите Иво Стаменов не се преглежда като посягане против съответна персона и съответен държавен чиновник, а като изстрел против страната и държавността, съобщи финансовият министър Владислав Горанов след изключителна среща при премиера Бойко Борисов.

На нея участваха управлението на Националната организация за приходите (НАП), шефовете на териториалните дирекции на организацията, Агенция „ Митници”, основният прокурор Сотир Цацаров, министърът на вътрешните работи Валентин Радев и други

„ Първият сигнал е към фамилията – да бъдат спокойни. Вторият сигнал беше даден от премиера и сътрудниците – той е към всички, които работят в Национална агенция за приходите и митниците: страната е зад тях, да не престават да работят умерено и да работят по този начин, както са работили, а и по-добре. Ние ще ги защитим”, съобщи Радев.

На изключителната среща е били очебийно, че стрелбата против Стаменов изрично не е обвързвана с персонални претекстове, а със служебните му отговорности.

Неговото състояние продължава да е съществено, съгласно последна информация от ВМА животът му още не е вън от заплаха.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР