Посегателството срещу български войници и полицаи на българската граница е

...
Посегателството срещу български войници и полицаи на българската граница е
Коментари Харесай

Костадинов след инцидента край Елхово: Това е акт на война!

Посегателството против български бойци и служители на реда на българската граница е акт на война. Понякога войната не се афишира от други страни, а от терористични организации. Това сподели в декларация от името на група водачът на „ Възраждане “.

„ Вчера вечерта против България беше осъществено следващото нападение. Посегателство над български еднообразен чиновник е посягане над българската страна. Получена е информация в „ Гранична полиция “, че на граничното оборудване в сектора към село Голям Дервент има огромна дупка и се приготвя минаване на огромна група незаконни мигранти. Изпратен е патрул, който осветява дупката и попада под обстрел. Единият от патрулиращите – Бъчваров, е погубен. Военният, който е с него, съумява да се изтегли от мястото. Срещу България има поредност от такива похищения “, добави той и напомни, че това е третият умрял служител на реда в последните месеци.

Според него, освен, че тази ограда не стопира никого, а и буди подигравка. „ Хората в региона живеят в боязън и заспиват, без да знаят дали ще съумеят да се разсънят. Селата са дребни, обезлюдени и не се охраняват от никого “, добави Костадинов.

По думите му, страната не може да отбрани българите, даже и в мирни времена.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР