Посегателствата срещу тротинетките за споделено пътуване, намиращи се в София,

...
Посегателствата срещу тротинетките за споделено пътуване, намиращи се в София,
Коментари Харесай

Столичанин откри Езерото на тротинетките СНИМКИ

Посегателствата против тротинетките за споделено пътешестване, намиращи се в София, не стопират. Поредното място, където се оказаха захвърлени някои от транспортните средства, се оказа изкуствено езеро в столицата.

На следствията от хулиганската демонстрация се натъкнал жител, който видял " приводнената " тротинетка. Двуколесното транспортно средство било хвърлено на надълбоко във водата.
" Езерото на тротинетките ", заключава Добромир Д. Случката буди отвращение към създателите на хулиганската демонстрация. Някои жители не закъсняват с тъжните и обезкоражаващи констатиции за цялото ни общество, само че други отвръщат. Подобни вандалщини надалеч не са казус единствено у нас. Посочват и за сходни образци и из Европа. Вижте някои от мненията на столичани:  " В цяла Европа са по този начин, не сме единствено ние иди*ти ", отбелязва жител.  " Ако знаете в Холандия в каналите какъв брой стотици дори хиляди тротинетки и колела има, ще се успокоите напряко ", допълва  Янислав Х.

  " Пълни иди*ти сме! Няма късмет за нас да се превърнем в цивилизовани хора ", установи Венко Й.
  " Ако е негова персонална, дали ще я хвърли ", чуди се Владимир Б.
  " Даже не мога да намеря точната дума за определение на това деяние ", безгласна е Марияна П.  " Поредната дивотия! ", заключава Камелия М. А простотията в действителност си е поредна. Едва преди ден ви разказахме за друга захвърлена тротинетка - още веднъж в столицата. Тогава возилото се озова в бетонното корито на река, а само ниското равнище на водата " спасяваше " електричката. Споделените транспортни средства оказват помощ за превоза на мнозина, само че доста от тях стават и обекта на хулигански прояви. За времето, през което са налични, тротинетките бяха хвърляни в реки, слагани в казани за боклук, трошени, че и окичвани по дървета. А казусът като че ли няма изгледи да бъде решен скоро.

      
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР