Португалският треньор Марко Силва е един от вариантите за нов

...
Португалският треньор Марко Силва е един от вариантите за нов
Коментари Харесай

Португалски треньор е вариант за ЦСКА

Португалският треньор Марко Силва е един от разновидностите за нов ментор на ЦСКА-София. Специалистът провокира възторг във Висшата лига с работата си в Хъл Сити и Уотфорд, където бе управител до януари.

Тогава за него пристигна оферта от Евертън, само че "стършелите " отхвърлиха да го пуснат. Малко по-късно Силва бе уволнен под претекст, че към този момент е изгубил мотивация да работи на "Викъридж Роуд ".

Наставникът заведе дело във ФИФА за неизплатени 750 000 лири до края на контракта му, който изчиташе през лятото на 2019 година, напомня "Sportal ".

Твърди се, че португалецът в този момент търсел нов старт на кариерата си и една от вариантите пред него бил ЦСКА-София.

Кариерата му стартира в Ещорил, след което води Спортинг (Лисабон) и гръцкия гранд Олимпиакос, с цел да се реалокира във Висшата лига.

"Червените " търсят първокласен експерт, който да размени Христо Янев след края на сезона. Младият експерт наследи на поста Стамен Белчев, само че сделката му с клубното управление е да води тима в 4 срещи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР