Португалският треньор Марко Силва е един от вариантите за нов

...
Португалският треньор Марко Силва е един от вариантите за нов
Коментари Харесай

Португалец вариант за треньор на ЦСКА-София

Португалският треньор Марко Силва е един от разновидностите за нов ментор на ЦСКА-София. Специалистът провокира възторг във Висшата лига с работата си в Хъл Сити и Уотфорд, където бе управител до януари.

Тогава за него пристигна оферта от Евертън, само че " стършелите " отхвърлиха да го пуснат. Малко по-късно Силва бе уволнен под претекст, че към този момент е изгубил мотивация да работи на " Викъридж Роуд ".

Наставникът заведе дело във ФИФА за неизплатени 750 000 лири до края на контракта му, който изчиташе през лятото на 2019 година.

Твърди се, че португалецът в този момент търсел нов старт на кариерата си и една от вариантите пред него бил ЦСКА-София.

Кариерата му стартира в Ещорил, след което води Спортинг (Лисабон) и гръцкия гранд Олимпиакос, с цел да се реалокира във Висшата лига.

" Червените " търсят първокласен експерт, който да размени Христо Янев след края на сезона. Младият експерт наследи на поста Стамен Белчев, само че сделката му с клубното управление е да води тима в 4 срещи.
 Левски - ЦСКА-София - Купа на България
ЦСКА-София води договаряния с треньора на Цървена звезда Владан Милоевич. Сърбинът обаче избра да остане отпред на звездашите.

Източник: 24chasa.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР