Португалският треньор Жозе Моуриньо не пропусна да добави още малко

...
Португалският треньор Жозе Моуриньо не пропусна да добави още малко
Коментари Харесай

Жозе напомни загубените финали на Клоп: Ще му е много трудно

Португалският треньор Жозе Моуриньо не пропусна да добави още малко напрежение върху мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп в навечерието на финала в Шампионската лига.

Ливърпул ще играе против Тотнъм в мача за купата на 1-и юни в Мадрид. Немският експерт към момента няма извоюван трофей с мърсисайдци. Ливърпул загуби финала в влиятелния шампионат предишния сезон, а Клоп има и един изгубен край с Борусия Дортмунд в Шампионската лига през 2013-а година.

С Ливърпул Юрген Клоп игра край в Лига Европа през 2016-а, както и край за Купата на Лигата.

Мениджърът на мърсисайдци има общо 6 изгубени финала, а Моуриньо употребява опцията да подсети това.

„ Финалът в Шампионската лига е нещо особено. Два британски отбора ще се срещнат за европейски трофей”, разяснява Жозе Моуриньо пред Sky Sports.

„ Ако Юрген завоюва ще е извънредно достижение за него. Но, в случай че Юрген не завоюва, знаете… Да загубиш три огромни финала… ще е доста, доста тежко. Но в този миг, той е доста положителен човек. Сигурен съм, че мисли само за победата”, каца Моуриньо.

„ Разбирайки какво значи да си управител на футболен тим, мисля, че има и отрицателна страна поради това, че единият тим и треньор ще загубят”, добави още Жозе Моуриньо.

Голямото шоу на ШЛ допуска сурови цени
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР