Португалският бранител Диого Вердаска продължава да бъде опция за подсилване

...
Португалският бранител Диого Вердаска продължава да бъде опция за подсилване
Коментари Харесай

Португалски защитник остави отворена врата за Лудогорец

Португалският защитник Диого Вердаска продължава да бъде алтернатива за укрепване на центъра на защитата на Лудогорец. Новината оповестява испанското издание El Periodico de Aragon, съгласно което ибериецът към този момент е понижил единствено до две вариантите пред себе си къде да продължи кариерата си.

В момента той е благосъстоятелност на Реал Сарагоса, само че не желае да се подвизава в Сегунда дивисион и желае да предприеме някое по-сериозно предизвикателство пред себе си. Затова е свел вариантите пред себе си единствено до двата най-сериозни тима в наддаването за подписа му. Освен разградчани, другите искащи са от АЕК Ларнака, който е противник на Левски в Лига Европа.

Кипърците дори са пратили две публични предложения, които обаче испанският клуб е отхвърлил. От Сарагоса били безапелационни, че ще одобряват единствено такова предложение, което ги удовлетворява финансово и са подготвени да чакат даже до затварянето на трансферния прозорец на 2 септември.

Иначе Вердаска е привързан с арагонците до 30 юни 2020 година и по тази причина прехвърлянето му няма да стане без пари. Исканата сума от Сарагоса е към 1 млн. евро. АЕК Ларнака се пробва да го вземе за доста по-малко и тъкмо по тази причина към този момент два пъти е париран от управлението на испанците.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР