Португалската звезда на Берое Педро Еуженио е отказал предложение от

...
Португалската звезда на Берое Педро Еуженио е отказал предложение от
Коментари Харесай

Педро Еуженио отказал нов договор с Берое

Португалската звезда на Берое Педро Еуженио е отказал предложение от управлението за нов контракт. В понеделник атакуващият халф е има двучасова среща с управлението на заралии. Двете страни обаче не са постигнали съгласие. Така от януари 2019-а година Еуженио ще е свободен да договаря с всеки клуб. Настоящият му договор изтича през юни следващата година и желанието на Берое е било да го удължи най-малко с още 12 месеца, с цел да не им се изплъзне без пари. Това обаче не се е случило и към този момент нов контракт няма.

Сериозен интерес към него демонстрира кипърският АПОЕЛ Никозия, който води борба за купата. Хора от клуба към този момент са се свързали с мениджъра на играча. Еуженио е мечтан и от Левски. Според доближени до играча, в контракта му има откупуваща уговорка, която е 50 000 евро. Така не е изключено през лятото португалецът да напусне Аязмото, с цел да може въпреки всичко Берое да изкара пари от него.

Педро Еуженио се завърна в Берое през лятото, откакто пристигна от Верея (Стара Загора) със старши треньора Александър Томаш. Това е втори интервал за крилото при заралии след сезон 2012/13.

" Тема Спорт " Първа лига 5 кръг, събота 21 април  Берое 1:1краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР