Португалската звезда Кристиано Роналдо пусна за продажба една от най-скъпите

...
Португалската звезда Кристиано Роналдо пусна за продажба една от най-скъпите
Коментари Харесай

Самолетът на Роналдо му малее, пусна го в продажба

Португалската звезда Кристиано Роналдо пусна за продажба една от най-скъпите си придобивки. Става дума за персоналния аероплан на нападателя на Манчестър Юнайтед, а повода за това е повече от прозаична – летателната машина към този момент е дребна за цялото семейство на футболиста.

През 2015 година Роналдо брои 20 млн. паунда за модерния аероплан, само че по всичко проличава, че в най-скоро време той ще се раздели с него.

Моделът " Gulfstream G200 " му служи добре - нападателят постоянно върви на отмора в Европа с партньорката си Джорджина Родригес и децата си.

Португалецът употребява самолета и за постоянни полети до Португалия и назад, с помощта на оптималната му скорост от 560 км/ч.



И макар че самолетът може да побере сред осем и 10 души, CR7 търси по-голям модел.

Възможно е да има и няколко искащи купувачи, защото Роналдо постоянно отдава самолета чартърен на цена, варираща от 5000 до 8500 паунда на час.

Самолетът е нещо като необичайност - създадени са единствено 250 бройки преди края на производството му през 2011 година

Щастливият покупател ще получи първокласен аероплан, цялостен с улеснения, в това число Wi-Fi, телефон, факс, електрическа фурна, микровълнова печка, ледник и система за развлечение.

За тези, които наемат самолета за прилагане в този момент, има и направен филм по време на полет с сбирката от най-великите голове на Роналдо.

През идващия сезон Роналдо ще желае да добави нови попадения към кино лентата, само че това може да не е в цветовете на Юнайтед.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР