Португалската звезда Кристиано Роналдо е признал, че американката Катрин Майорга

...
Португалската звезда Кристиано Роналдо е признал, че американката Катрин Майорга
Коментари Харесай

Шпигел: Роналдо признал изнасилването в първоначалните документи

Португалската звезда Кристиано Роналдо е признал, че американката Катрин Майорга му е споделила неколкократно да спре половия акт сред двамата, твърди Дер Шпигел.

Германското издание разгласява през днешния ден нови документи по случая, като съгласно един от тях при първичното попълване на въпросник по отношение на случая, Роналдо е признал, че Майорга няколко пъти му е споделила „ Не “ и „ Спри “, само че все пак той е траял дейностите си. В следствие юристите на футболист са подменили въпросника от септември 2009-та година с различен от декември, в който петкратният притежател на Златната топка отхвърля американката да е казвала въпросните думи. Във версията от септември Роналдо признава, че след половия акт Майорга е споделила „ Задник подобен, ти ме принуди. Идиот. Аз не съм като другите “, а той ѝ се е извинил. Във втория въпросник обаче португалецът твърди, че тя не е споделила нищо сходно.

БГНЕС напомня, че през септември 35-годишната американка Катрин Майорга упрекна Роналдо, че я е изнасилил в хотелска стая в Лас Вегас през лятото на 2009-та година. Португалецът изрично отхвърли обвиняванията и по-късно повече не е коментирал случая. Според юристите на Майорга е приела пари, с цел да не разглася случая, само че тя е подписала въпросното съглашение, откакто е била подлъгана от юристите на Роналдо. Именно по тази причина американката е решена да заведе дело против футболиста. Полицията в Невада разгласи, че ще отвори за ново разглеждане случая, само че в последните два месеца по този начин и не се появи нова информация за случая. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР