Португалската суперзвезда Кристиано Роналдо обяви, че ще бъде част от

...
Португалската суперзвезда Кристиано Роналдо обяви, че ще бъде част от
Коментари Харесай

Роналдо разкри къде ще играе догодина

Португалската суперзвезда Кристиано Роналдо разгласи, че ще бъде част от Ал Насър и през идващия сезон, макар че името му бе свързвано със завръщане в европейския футбол.

„ Щастлив съм тук. Искам да продължа тук и да бъда част от Ал Насър, оптимистично съм надъхан и съм убеден в решението си “, разяснява Кристиано Роналдо.
 
„ Животът в Саудитска Арабия е страховит и лигата е добра. Големите футболисти са добре пристигнали тук, с изключение на огромните футболисти, по този начин и млади играчи. Ако това се случи, то лигата единствено ще се усъвършенства “, убеден е нападателят на Ал Насър.

„ За идната година съм оптимист и убеден, че нещата за нашия тим ще се получат. Мисля, че всичко ще се подреди, а ние би трябвало да продължим да работим и имаме вяра, че ще се случи дотогава “, сподели още Кристиано.

Роналдо мина в Ал Насър в последните дни от календарната 2022 година. 38-годишният футболист взе присъединяване в 16 дуела за своя отбор в саудитската професионална лига, в които вкара 14 гола и даде две асистенции.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР