Португалската полиция съобщи вчера, че е иззела 1,3 тона кокаин,

...
Португалската полиция съобщи вчера, че е иззела 1,3 тона кокаин,
Коментари Харесай

Португалската полиция е иззела 1,3 тона кокаин, скрит в замразена риба

Португалската полиция заяви през вчерашния ден, че е иззела 1,3 тона кокаин, прикрит в замразена риба, като дрогата е трябвало да бъде публикувана в разнообразни страни в Европа. Задържани са седем души с друга народност, съобщи Ройтерс.

Пратката, идваща от Еквадор, е била разтоварена в пристанището на Лисабон, заяви полицията, като добави, че в границите на интервенцията с кодово название „ Сепия “ нейни чиновници са провели серия от претърсвания и са иззели осем броя огнестрелно оръжие, скъпи коли, както и разнообразни документи.

Откритите в склад в западната част на Португалия опиати са били скрити в замразена риба, която е била увита в найлонови пликове и опакована в кашони. Според силите на реда методът, по който кокаинът е бил прикрит в замразената риба, го е направил изключително сложен за разкриване и с цел да се извади, е трябвало рибата да бъде изцяло  унищожена, написа Българска телеграфна агенция.

Задържаните, на възраст сред 26 и 59 години, са обвинени, че са част от проведена незаконна група, която е внасяла огромни количества кокаин от Латинска Америка и го е разпространявала в няколко европейки страни. Полицията не е разкри националностите на арестуваните, които ще бъдат изправени пред съда.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР