Португалската легенда Луиш Фиго е убеден, че в момента е

...
Португалската легенда Луиш Фиго е убеден, че в момента е
Коментари Харесай

Фиго: В момента е невъзможно Меси да премине в Реал Мадрид

Португалската легенда Луиш Фиго е уверен, че сега е невероятно суперзвездата на каталунците да смени клубната си принадлежност поради високата му откупна уговорка в размер на 700 млн. евро. През 2000 година Фиго изуми футболния свят, откакто напусна каталунците, с цел да се причисли към кръвния зложелател. Затова той беше запитан дали същото може да се случи и с аржентеница.

“Тази година ще е невероятно някой клуб да заплати откупната уговорка на Меси. Пазарът е доста смълчан. Струва ми се съвсем невероятно в тази обстановка да се случи нещо сходно, както при мен преди 20 години. Отпадането на? Не усещам нищо изключително. Тези, които са на финала, са тимовете, посочили най-голяма класа и минали през компликации и противници, от време на време безапелационно. Отговорниците в Барселона ще би трябвало да си извлекат поуките какво да създадат във връзка с предишното.
Luis Figo can't see Leo Messi going anywhere
— AS English (@English_AS) В осъзнават, че могат да напишат история и откакто се виждаха отстранени против, те станаха доста по-задружни. Знаят, че могат да напишат история, тъй като ПСЖ в никакъв случай не са печелили Шампионската лига, а в този момент я виждат близо. Ще бъде същински край поради качеството на тимовете и самостоятелния гений. Всичко може да се случи. Финалът в Лига Европа? Беше тъжно, тъй като преди съм бил с всички в и знам какъв брой значимо беше да се върнат след 10 години на финал… Футболът е подобен. Сигурен съм, че ще имат повече благоприятни условия в близко бъдеще, това чакам. Това, че бяха на край е добър знак след толкоз години на неприятни резултати. са сложни и с огромен опит в турнира”, разяснява Фиго пред Santander, които са измежду спонсорите на ШЛ.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР