Португалската футболна икона Кристиано Роналдо е приел предварително уговорена глоба

...
Португалската футболна икона Кристиано Роналдо е приел предварително уговорена глоба
Коментари Харесай

В Испания осъдиха Роналдо на 2 години условно и 19 млн. евро глоба

Португалската футболна икона Кристиано Роналдо е приел авансово уговорена санкция в размер на 18,8 млн. евро и условна присъда в размер на 23 месеца за данъчни измами в Испания, оповестяват международните осведомителни организации, уточнявайки, че обвиняванията са свързани с времето, в което той беше футболист на Реал (Мадрид).

Настоящ футболист на италианския Ювентус, Роналдо дойде в испанския съд дружно с приятелката си Джорджина Родригес, хванати за ръце.
 Роналдо получава 2 години затвор и 18,8 млн. евро санкция
Роналдо получава 2 години затвор и 18,8 млн. евро санкция

Броени часове преди мача сред Португалия и Испания

По-рано арбитър отхвърли молбата му да влезе в постройката на съда с кола , с цел да избегне папараците , което означаваше навалица от публицисти към 33-годишния футболист, който откри време да даде подпис по пътя си към съда.

Това стана единствено часове след успеха на Ювентус над Киево с 3:0 в Серия А, където той пропусна да вкара от дузпа.

Очакваше се Роналдо да се признае за отговорен за машинация на испанската хазна и да подписа съглашение с испанските управляващи по отношение на присъдата и санкцията.

Заради ненасилствения темперамент на закононарушението на Роналдо, както и поради испанското законодателство, което дефинира, че период от две години отнемане от независимост може да бъде изтърпян от извършители за първи път като пробация, 5-кратният притежател на " Златната топка " няма да влиза зад решетките .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР