Португалската футболна федерация излезе с опровержение на информацията, че нападателят

...
Португалската футболна федерация излезе с опровержение на информацията, че нападателят
Коментари Харесай

От Португалия: Роналдо не е заплашвал да напусне Катар

Португалската футболна федерация излезе с опровергаване на информацията, че нападателят на националния тим Кристиано Роналдо е заплашил да напусне лагера на отбора на Световното състезание по футбол.

Според информации Кристиано Роналдо желал да си тръгне след диалог със селекционера Фернандо Сантош, откакто остана запаса в осминафиналния мач против Швейцария.

" Португалската футболна федерация декларира, че капитанът на националния тим Кристиано Роналдо в никакъв случай не е заплашвал да напусне националния тим по време на шампионата в Катар.

Кристиано Роналдо всеки ден добавя листата си с достижения в националния тим. Това би трябвало да се почита, тъй като свидетелства за безспорна лоялност към националния тим.

Неговата отдаденост беше показана, когато беше належащо - при успеха против Швейцария на осминафиналите на Мондиал 2022.

Целият народен тим - играчи, треньори, представители на федерацията, от първия ден е решен да направи този шампионат най-хубавия за Португалия ", се споделя в изказване на формалния уебсайт на футболната федерация на страната.

На четвъртфиналите на шампионата в Катар Португалия ще играе с националния тим на Мароко.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР