Португалия постигна лесна победа в първия си мач от турнира

...
Португалия постигна лесна победа в първия си мач от турнира
Коментари Харесай

Португалия се радва, Италия пак разочарова

Португалия реализира лесна победа в първия си мач от шампионата Лигата на нациите. Съперник на настоящите европейски първенци беше отборът на Италия, който обаче още веднъж разочарова с представянето си. " Мореплавателите " съумяха да вкарат единствено 1 гол, само че през множеството време от срещата дейностите се развиваха в наказателното поле на " Скуадрата ".

В отбора на Португалия липсваше Кристиано Роналдо, който не получи повиквателна за дуелите. Това обаче не попречи на съотборниците му да се раздадат на терена.

Първото полувреме не бе изключително атрактивно. Бернардо Силва пропусна най-хубавата опция за домакините в 27-ата минута, откакто топката бе изчистена от гол линията след негов удар. 5 минути по-късно Калдара не съумя да почисти добре топката и нацели личната си греда.

Снимка: Reuters

Играчите на Португалия желаеха и дузпа през частта, само че съдията не уточни бялата точка.

Второто полувреме бе напълно под диктовката на Португалия. За това способства и ранното попадение. В 48-ата минута Андре Силва се разписа след пас на Брума.

Бернандо Силва пропусна идната добра опция за домакините, а Пици и Ренато Санчес също изтормозиха Джанлуиджи Донарума.

Така Италия остава без победа в групата си. Португалците водят в класирането с 3 точки, а Полша са втори с 1 точка от 1 мач.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР