Португалия и Гана се изправят един срещу друг в двубой

...
Португалия и Гана се изправят един срещу друг в двубой
Коментари Харесай

Разколебан Роналдо повежда Португалия към успешен старт на Мондиала срещу Гана

Португалия и Гана се изправят един против различен в дуел от група " Н " на Мондиал 2022. Срещата на стадион " 974 " в Доха стартира в 18:00 часа.

Това Световно по всяка възможност ще бъде последно за суперзвездите Лионел Меси и Кристиано Роналдо. Преди два дни видяхме по какъв начин звездата на ПСЖ означи гол, който обаче не бе задоволителен даже за точка на Аржентина при загуба с 1:2 от Саудитска арабия. Сега Роналдо ще се надява на надалеч по-добър мач за него и Португалия.
 Роналдо: Давай, Португалия! Нищо не е невероятно
Роналдо: Давай, Португалия! Нищо не е невероятно

Ето какво написа той

" Мореплавателите " са на Мондиал за шести следващ път, само че не съумяват да подобрят най-високото си достижение от бронзов орден завоюван през 1966 година.

Големият въпрос е дали в лагера на Португалия ще съумеят да подценен целия звук, който се подвигна към Роналдо след изявлението му за Пиърс Морган и изключително след новината за прекратяването на неговия контракт с Манчестър Юнайтед.
 Раул Албентоса: Гана може да бъде изненадата на това състезание
Раул Албентоса: Гана може да бъде изненадата на това състезание

Ето какво още сподели той

Гана се завръща на международната сцена, откакто пропусна шампионата в Русия преди четири години. " Черните звезди " обаче имат своето място в историята като най-високопоставеният африкански тим на международни финали - четвъртфинал през 2010 година.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР