Португалия грабна бронзовите медали в турнира за Купата на Конфедерациите.

...
Португалия грабна бронзовите медали в турнира за Купата на Конфедерациите.
Коментари Харесай

Португалия грабна бронза срещу Мексико в Купата на Конфедерациите

Португалия сграбчи бронзовите медали в шампионата за Купата на Конфедерациите. " Мореплавателите " се оправиха с 2:1 след продължения с Мексико и заслужиха третото място в шампионата. Европейският първенец игра дуела без огромната си звезда Кристиано Роналдо, съобщи Sporta.bg.

Така за втори следващ дуел в Русия, двата тима не съумяха да се победят в постоянното време. В груповата фаза Португалия и Мексико направиха 2:2.

Още в 16-ата минута Андре Силва имаше късмет да изведе Португалия напред, откакто получи право да изпъни дузпа. Той обаче пропусна. Гилермо Очоа позна ъгъла и улови. В 54-ата минута Чичарито стреля, а Луиш Нето си означи автогол. Така Мексико излезе напред в резултата. По всичко изглеждаше, че " ацтеките " ще завоюват мача, само че Пепе още не бе споделил последната си дума. Той закова топката в мрежата в 91-ата минута. Така се стигна до продължения.

В 104-ата минута Португалия получи нова дузпа и Адриен Силва сподели на съфамилника си по какъв начин се вкарва. 2 минути по-късно очакванията за Мексико, откакто Семедо бе изпъден и " мореплавателите " трябваше да доиграят последните 15-16 минути с човек по-малко. В 112-ата минута, резервата Хименес също получи втори жълт картон и Мексико също остана с 10 души.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР