Португалецът Филипе Нашименто е петото ново попълнение в Левски oт

...
Португалецът Филипе Нашименто е петото ново попълнение в Левски oт
Коментари Харесай

Португалски халф е петото ново попълнение на "Левски"

Португалецът Филипе Нашименто е петото ново попълнение в " Левски " oт началото на зимния трансферен прозорец. 23-годишният полузащитник подписа контракт за две години и половина в понеделник вечерта.

Нашименто идва на " Герена " от " Динамо " (Букурещ), където играeше от лятото на предходната година. Според медиите в Румъния " Левски " ще заплати 200 хиляди евро трансферна сума.

Футболистът е избрал да продължи кариерата си в България поради по-високата заплата, която са му предложили сините, твърди румънското издание " Про спорт ".

" Много съм благополучен, че съм тук. Дойдох в най-големия клуб в България. Тук съм, с цел да оказа помощ на тима да печели трофеи. От мен може да очаквате огромно себераздаване и пристрастеност в това, което върша на терена. Сигурен съм, че ще печеля доста мачове със синята фланелка ", сподели Нашименто преди клубната телевизия на " Левски ".



" Левски " има доста трофеи и славна история и се нуждае още веднъж да стартира да печели титли. Знам, че в този момент би трябвало да спечелим купата и имаме шансове за шампионата. Нямам самообладание да облека синия екип и да се боря за този тим ", добави португалецът.

Нашименто е младеж на " Бенфика ", като е част от академията на португалския първенец от 2003 до 2014 година Освен това той минава през всички юношески гарнитури на португалския народен тим.

Полузащитникът не съумява да пробие в първия тим на " Бенфика " и през 2014 година подписва с втородивизионния " Атлетико де Визеу ". Година по-късно той минава в румънския " Клуж ", където изкарва два сезона, преди да подпише с " Динамо ".

Португалецът е петият нов в " Левски ", само че първият, който идва на " Герена " с трансферна сума. Преди това сините взеха със свободен трансфер Станислав Костов, Аймен Белаид, Паулиньо и сина на Ривалдо Ривалдиньо.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР