Португалецът Фабио Ешпиньо – бивш халф на Лудогорец – направи

...
Португалецът Фабио Ешпиньо – бивш халф на Лудогорец – направи
Коментари Харесай

Бивш халф на Лудогорец: „Виждах как слагат вода в допинг пробите“

Португалецът Фабио Ешпиньо – някогашен халф на Лудогорец – направи сензационно разобличаване през „. Той твърди, че е виждал по какъв начин се подменят допинг проби на негови съотборници.

„ Виждах по какъв начин българи поставят вода, вместо да уринират в допинг тестванията. Направих същото. Лекарят ми сподели: „ Хидратиран си, само че идващия път най-малко постави топла вода “, съобщи той.

Фабио Ешпиньо стана два пъти първенец с Лудогорец, завоюва Купата и Суперкупа на страната и игра в Шампионската лига. После отиде в испанския Малага, само че не се наложи. След това той по-късно се върна в Португалия, с цел да играе за Боавища, а в този момент и за Фейрензе.

„ Имам явен спомен по какъв начин кацам със самолета в. Погледнах през прозореца и видях София. Бях самичък, отивах да подпиша. София е прекрасен град, само че когато отидеш и видиш старите здания в очукан тип, е шокиращо. Помислих си, че би трябвало да остана най-малко две години. Когато отидох в хотела, се качих на последния етаж и имах панорамна панорама. Прекарах 20 минути, гледайки на открито. Мислех, плаках, боязън ме беше, само че в това време желаех този контракт с Лудогорец. Беше стихия от страсти “, прибавя той.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР