Португалецът Бруно Фернандеш е една от основните причини Манчестър Юнайтед

...
Португалецът Бруно Фернандеш е една от основните причини Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Бруно Фернандеш: Мисля, че имаме качествата да се борим за трофеи

Португалецът Бруно Фернандеш е една от главните аргументи Манчестър Юнайтед да си обезпечи присъединяване в идващото издание на Шампионската лига. Халфът имаше големи заслуги за мощното показване на " алените дяволи " от началото на годината. Вчера отборът на Оле Гунар Солскяер победи с 2:0 при гостуването си на Лестър в съдбоносен дуел и приключи трети в крайното класиране на британската Висша лига.

" Разбира се, да играеш в Шампионската лига постоянно е специлно и се надявам това да са случи с почитателите. Заслужаваме да играем в най-силното европейско клубно състезание. Нямам нищо срещу Лига Европа, само че всеки знае, че най-хубавият шампионат е Шампионската лига ", показа Фернандеш пред клубната телевизия на Юнайтед.

" Тренирахме крепко и работихме за този миг. Знаехме, че единственото, което можем да реализираме в шампионата е класиране за Шампионската лига и се борихме доста за това, само че не сме задоволително щастливи, тъй като знаем, че този клуб и тези играчи могат да донесат доста повече на клуба. Мисля, че имаме качествата да се борим за титли. Когато спечелим титли, тогава ще сме в действителност щастливи ", добави португалецът.

За Манчестър Юнайтед сезонът продължава, защото предстоят мачове от Лига Европа, където отборът е сигурен четвърфиналист. " Червените дяволи " се изправят против австрийския ЛАСК идната седмица в мач-реванш от осминафиналите, откакто завоюваха първата среща с 5:0 като посетител.

" Сега фокусът ни е върху Лига Европа, тъй като това е трофей, който желаеме да спечелим. Аз дойдох в Манчестър, с цел да спечелвам титли. Ако излизаме с мисълта, че би трябвало да победим във всеки мач, ще спечелим шампионата ", показа още Фернандеш.
 Манчестър Юнайтед победи Лестър с 2:0 във Висшата лига
Манчестър Юнайтед се завърна в Шампионската лига!

" Червените дяволи " финишираха под №3 във Висшата лига след решителен триумф над Лестър
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР