ПОРТСМАУТ, Н. Х. – Конгресменът Дийн Филипс казва, че планира

...
ПОРТСМАУТ, Н. Х. – Конгресменът Дийн Филипс казва, че планира
Коментари Харесай

Дийн Филипс казва, че играта ще продължи с Байдън, ако той успее да направи „изненада“, като се появи на първите предварителни избори

ПОРТСМАУТ, Н. Х. – Конгресменът Дийн Филипс споделя, че възнамерява да „ под заричане " и " свръхизпълнение ", до момента в който организира дълготрайна първична борба против президента Байдън за номинацията на Демократическата партия.

Филипс, един от най-богатите членове на Конгреса, започва акцията си за Белия дом в края на октомври. Той концентрира по-голямата част от времето и ресурсите си върху Ню Хемпшир, където името на президента няма да бъде в бюлетината на неодобрените първоначални избори на Демократическата партия на 23 януари.

„ Трябва ли да печеля? Не. Абсолютно не. Мисля ли, че ще го направя? Не, не. Обзалагам се, че в никакъв случай преди не сте чували това от политик ", отговори Филипс на въпрос на Fox News Digital къде би трябвало да приключи в Ню Хемпшир Първичен, с цел да продължи своята президентска задача.

Филипс призна: „ Аз съм дълъг късмет, мрачен кон и това е занимателно. Това е добре. Защото чувствам какво се случва в страната и какво се случва вярно тук...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР