Портрет на топизмамничката Ружа Игнатова се подреди до този на

...
Портрет на топизмамничката Ружа Игнатова се подреди до този на
Коментари Харесай

Фараонката Ружа цъфна до краля на Тайланд

Портрет на топизмамничката Ружа Игнатова се подреди до този на починалия към този момент крал на Тайланд Пумипон Адулядет, видя HotArena.

Двете произведения са дело на извънредно известния в страната си и скъпо заплатен художник Китинун Виджитпун,  чичо произведения се продават на търгове за състоятелни купувачи. Те се организират в най-тузарските курорти в Тайланд, а клиентите идват за наддаването от всички краища на света. Художникът разгласява в страницата си в обществените мрежи моменти от работата си по двете най-нови платна. На фрагментите се вижда по какъв начин той нанася последни линии по-платната. Очакванията са изображението с ликът на Пумипон Адулядет (снимка в галерията)   да бъде изплатен от кралското семейство. Идеята била търгът да се организира през 2020 година, само че художникът прекарва доста тежко инфекцията от ковид и това забавя  завършването на картините.

От мнения на локалните изкуствоведи и тайландски историци излиза наяве, че подреждането на лика на Ружа до този на авторитетния техен монархии надали не е приравняване по-значимост за международното развиване на двата облика от портретите. Починалият преди пет години крал е най дълго управлявалия монарх в света все още на гибелта си през 2016. Поданиците му го одобряват като провидение. Освен това кралят се задържат 70 години на трона, като през това време в страната имало няколко преврата и над 40 министър-председатели. Форбс  го дефинира като един от най-богатите хора в света.

На фона на впечатляващата биография на Рама IX,  нареждането до него на търсенето от Интерпол криптоизмамничка Ружа наподобява много необичайно. Според следствието на ФБР финансовата пирамида на Игнатово е пуснала пипала и в Тайланд.  Там хиляди мечтатели за бързи облаги са се хванали на въдицата на измамничката и са вложили пари в пирамидата one coin. От техни постове в групите за търговия с лъжливата криптовалута се схваща, че хората още чака дивиденти и боготворят Ружа, която изчезна безследно преди четири години,  написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР