Портрет на една дама - така Георги Тошев е нарекъл

...
Портрет на една дама - така Георги Тошев е нарекъл
Коментари Харесай

Филм за актрисaта, която излива огън от сцената

" Портрет на една дама " - по този начин Георги Тошев е нарекъл кино лентата, отдаден на актрисата Татяна Лолова.Той беше определен да открие фестивала на изкуствата " Порт Прим Арт Фест ". Актрисата е лице на културната демонстрация, която се организира за повторно в Бургас и беше специфичен посетител на прожекцията, съобщи сътрудник на Actualno.com от града.
Разказ за живота на една излючително забавна жена, майка, актриса, пътешественичка - това демонстрира лентата, която се пробва да ни показа Татяна Лолова оттатък визията за нея, която имаме от сцената. Зрителят се допира до фамилията, фантазиите, страховете и научава още доста за най-голямата обич на актрисата - театъра.
" От три годишна бленувам да стана актриса. Научих доста уроци. Един от тях е, че когато играеш в покруса, публиката би трябвало да плаче, а не артистът ".

Снимки от детството на Татяна Лолова, срещата с нейния брат и фамилията му в Париж, се преплитат с фрагменти от моно спектакъла " Дуенде ", който Лолова играе от 10 години. Така картината на един живот цялостен с любов към околните хора, изкуството и публиката, става още по-пълна. На излизане от залата публиката остава с чувството, че се срещнала с един нов човек.
Авторът на кино лентата " Портрет на една дама ", Георги Тошев показа, че е благополучен да види залата цялостна и даже отстъпи своето място на изправен на крака клиент.
От името на Община Бургас, която поддържа събитието, кметът Димитър Николов сподели, че е спокоен за фестивала. Фактът, че се организира за повторно и ползата към него са показателни.
До 13 октомври публиката може да види още - изложения,филми, концерти, показване на книги в наличие на техните създатели и други прояви. Всички те са част от арт фестивала, който добави още една гама към цветната бургаска есен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР