Портмоне със 180 лева, намерено от 62-годишна жена, днес беше

...
Портмоне със 180 лева, намерено от 62-годишна жена, днес беше
Коментари Харесай

Добрият пример в Шумен: Върнаха портмонето на възрастна жена

Портмоне със 180 лв., открито от 62-годишна жена, през днешния ден беше предадено на собственичката му в Шумен , оповестиха от полицията.  

Портфейлът е открит от Нора Георгиева, която на 17 ноември се качила в такси. Докато пътувала, тя забелязала, че на пода има дамско портмоне. В него имало пари, само че нямало документи. Предала го на водача, а той го оставил в централата на компанията. С помощта на шефа ѝ Тони Бошнаков е открит адресът, откъдето се качила стара жена, която се возила в таксито, преди в него да се качи Георгиева. 

Днес дамското портмоне било предадено на собственичката му - 79-годишната Надие Чабук.

„ Не имах вяра, че ще се откри. Ходих на очен доктор и като съм слизала от таксито, евентуално съм го изтървала. Радвам се, че е попаднало в почтени ръце “, сподели старата жена пред Нора Георгиева и Тони Бошнаков, представена от пресцентъра на полицията в Шумен. 

Аз също съм пенсионер и прелестно разбирам какво са за вас тези пари. За първи път намирам портмоне с парична сума. Трябва да благодарим и на водача, който ги е предал във компанията, с цел да стигнат през днешния ден до собственичката си “, уточни Нора Георгиева, представена от пресцентъра на полицията. 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР