ПОРТЛАНД, Орегон (KOIN) – След като оцеля след изстрел в

...
ПОРТЛАНД, Орегон (KOIN) – След като оцеля след изстрел в
Коментари Харесай

Куче, простреляно в „стил на екзекуция“ на планината Сейнт Хелънс, ще бъде осиновено завинаги от семейство

ПОРТЛАНД, Орегон (KOIN) – След като оцеля след изстрел в главата предишния уикенд, възобновен голдън ретривър ще бъде осиновен от „ вечно семейство “ в събота. Новото му име? Trooper, несъмнено.

1-годишното дете беше оставено да мъртво на планината Сейнт Хелънс, откакто беше вързано и убито от предходен притежател. Членове на екипа на комуналната работа го откриха на 2 ноември.

Домашният домакински любим, неправилно считан за дива котка в Тигард, „ се случва повече, в сравнение с си мислите “: Държавни чиновници

Трупър беше открит на автомагистрала Spirit Lake, на към две благи от Coldwater Bridge. Екипите от Cowlitz Public Utility District помогнаха за преместването на кучето от автомагистралата до хуманното общество, което незабавно стартира грижи.

Дарън Улман, изпълнителен шеф на Cowlitz County Humane Society, сподели, че кученцето е в тежка форма.

„ Челюстта му беше вързана толкоз крепко и целият оток на лицето му, тъй че той доста постепенно стартира да яде… само че бързо се излекува “, сподели Улман.

Рентгеновите лъчи демонстрираха, че кучето е било простреляно „ жанр екзекуция “ в главата, като патронът е уцелил окото му и е затънал в челюстта му. Когато беше открито, кучето беше с кожена яка, прикрепена към зелена каишка на Сиатъл Маринърс.

„ Куршумът в действителност удари черепа му, само че не проникна. Той се разпадна, след което се спусна върху челюстта му “, сподели Улман. „ Останките от него са долу върху челюстта му сега. “

Хуманното общество му оказа помощ да се възвърне през седмицата, тъй че един от членовете на екипажа, Дилън Шулда, да може публично да го осинови в събота.

Обвиняемият стрелец от PDX искаше да убие семейство в Тексас: Съдебни документи

На 8 ноември хуманното общество разгласява „ нашето обичано положително момче… ще се срещне с безконечното си семейство за среща- и-поздравяват с техните кучета. “

Шулда сподели, че фамилията му е щастливо да има такова сладко и привързано куче.

„ Не можех да допускам, че е претърпял всичко това, “ Шулда сподели. „ Това беше доста благополучен ден за него, а също и за нас. “

Улман сподели, че има 125 кучета в Humane Society of Cowlitz County, които имат сходни истории като Trooper – истории за малтретиране, занемаряване и занемаряване.

„ Най-важното нещо е да изведем тези кучета и да ги накараме да се приберат вкъщи “, сподели той. „ Наистина се надявам хората да се засилват за празниците, с цел да приберат тези кучета вечно в домове. “

Разследването кой е прострелял Trooper продължава. Всеки, който има информация, е помолен да се свърже с отдела за надзор на животните Cowlitz County на телефон 360-577-0151.

За последните вести, времето, спорта и поточно видео, посетете KOIN.com.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР