ПОРТЛАНД, Орегон. — United Airlines съобщи в понеделник, че е

...
ПОРТЛАНД, Орегон. — United Airlines съобщи в понеделник, че е
Коментари Харесай

United Airlines откри разхлабени болтове, „проблеми с инсталацията“ на някои самолети Boeing 737 Max 9 след инцидента с Alaska Airlines

ПОРТЛАНД, Орегон. — United Airlines заяви в понеделник, че е разкрила разхлабени болтове и други „ проблеми с инсталацията “ на част от някои самолети Boeing 737 Max 9, които бяха тествани след детонация по време на полет на сходен аероплан на Alaska Airlines в петък.

Проверките са фокусирани върху тапи, употребявани за уплътняване на зона, отделена за спомагателни спешни порти, които не се изискват на United и Alaska Max 9s.

„ Откакто започнахме предварителните инспекции в събота, открихме случаи, които наподобява са свързани с проблеми с монтажа в тапата на вратата – да вземем за пример болтове, които се нуждаят от в допълнение стягане “, споделиха от основаната в Чикаго Юнайтед.

Федералната авиационна администрация забрани всички Max 9s, експлоатирани от Alaska и United и някои от задгранични самолетни компании след отблъскващ полет в петък вечер.

Самолетът Boeing, който претърпя гърмеж над Орегон, не беше употребен за полети до Хаваите, откакто на три разнообразни полета светна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР