ПОРТЛАНД, Орегон. — Маджая Вашингтон забеляза светкавица пред дома си

...
ПОРТЛАНД, Орегон. — Маджая Вашингтон забеляза светкавица пред дома си
Коментари Харесай

Тийнейджърка от Орегон се втурна да спасява бебе, когато видя 3 души да умират, след като се плъзнаха в свален електропровод

ПОРТЛАНД, Орегон. — Маджая Вашингтон видя мълния пред дома си тази седмица в Портланд, където избухна рискова стихия беше покрил града с лед. Отваряйки щорите си, тя видя червен джип с пресечен електропровод и двойка, която слагаше бебето си в колата.

Жената изкрещя на приятеля си да вземе бебето на безвредно място, той сграбчи детето и стартира да се катери по алеята по толкоз хлъзгав бетон, че беше съвсем невероятно да се върви. Но преди да стигне до половината, той се плъзна обратно и кракът му докосна проводника напрегнат — „ малко огън, след това пушек “, сподели Вашингтон.

Майката, бременна в шестия месец, се опита да стигнал до бебето, само че и тя се подхлъзнала и била ударена от ток. Такъв беше и нейният 15-годишен брат, когато пристигна да помогне.

18-годишната Вашингтон беседва по телефона с диспечер, когато видя бебето да лежи върху неговото баща, мърда му главата — 9-месечното беше живо. След като преди малко видя трима души, шокир...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР